fredag 10 juli 2009

Update på magfronten.

Den växer och frodas den lille bebben. Den är dock väldigt mycket i vägen för maten jag äter. Jag äter en liten liten portion och genast är magen dubbelt så stor som på bilden. Sen kan jag inte andas ordentligt på några timmar och det finns överhuvudtaget ingen ställning som är bekväm att befinna sig i (och då är det tre månader kvar!!! herre gud. hur ska det gå). Det är dumt. Jag är sugen på att åka på kakbuffé (lätt det bästa man kan göra för bebisar det är jag säker på) men då får jag sitta på kakbuffén dagen lång för att få valuta för pengarna. Tänker göra det. Jo. Jag ska på kakbuffé. Och till Höganäs och kolla porslin.

8 kommentarer:

LillaGrå sa...

Åh! Värsta fina magen! Snyggt!

Klart en dag ska tillbringas på kakbuffé. Jag har också hört att sånt är det bästa för bebisar - och deras mammor ;)

Madde sa...

Vilken fin mage!!

Kakbuffé låter som att det kan vara bra för vilken mage som helst. Gravid som ogravid. Vart finns det? :)

Josefine sa...

lilla grå: åh tack! :) ja visst låter kakbuffé som perfekt idé!

madde: tack så hemskt mycket! enligt ryktet ska det finnas en alldeles fantastisk kakbuffé somewhere in skåne. jag återkommer med info om detta och bilder med om jag får med min bantande kille på det!

jonna sa...

när jag var gravid jobbade jag på konditori. need i say more?

Josefine sa...

what? då var du alltså i himmeln varje dag? eller tröttnade du (nej det kan man väl inte finns ju miljarders kaksorter)?

Madde sa...

Bantare är dom lättaste att få med på kakbuffé skulle jag gissa på. Kör med äldsta tricket i boken "du är värd det"... fast det klart, är han inget kakmonster så kanske det inte funkar.
Trevlig resa iaf, med alla växter och annat. :)

Tinalinatiny sa...

Tokfin mage har du! Fintfint!

jonna sa...

man skulle kunna säga att min unge är en bullunge. men bara om man är från göteborg.