onsdag 20 oktober 2010

Sambo.

M är lite missnöjd med presentationen av mig. Han menar att den uppmuntrar raggningsförsök (har inte varit så många av dem via bloggen förvisso). "Sambo" signalerar enligt honom "hej ragga på mig jag har en tråksambo". Jag tycker annars att sambo signalerar "bor ihop med partner". Lyckligt i mitt fall dessutom. Eventuellt säger det här mer om honom än om mig.

10 kommentarer:

Hanna sa...

jättelol.

Lisa sa...

Du stjäl mina tankar ibland. Jag tycker också att "sambo" signalerar kärlek och lycka och "comittment" men min sambo tycker att det låter könlöst och asexuellt och jag vet inte vad och vill att jag kallar honom "min kille". "Kille" det hade jag ju när jag var 15!

Serafim sa...

LOL!!!

Madde sa...

LMAO

Superkul ju. Sambo låter ju iofs inte lika passionerat som "min själs älskade" eller likande men det är ju faktiskt det ni är... sambos alltså. Kanske även det där andra. :)

hilda sa...

Du är något på spåren när du skriver att det nog säger mer om honom än om dig, hehe...

Anonym sa...

Tack för kommentarer. Jag är också impad över hur han lyckades få en fjäril på bild, men najs är det ju. Tack för övrigt för din blogg, du ger många fniss i vardagen hemma hos oss.

Fifi sa...

Skriv "lyckligt gift" för säkerhets skull?

Haha, det där med kondomen var riktigt kul!

kram

Medelklassman sa...

Om han tycker det är jobbigt får han väl fria, den fan.

Vill du ligga lite förresten?

Mirijam sa...

Vad kallar han dig då?

(Och Lisa, jag är mer som din sambo, jag kallar faktiskt min sambo för "min kille" och han bara "det låter som att jag är 17 år, du KAN väl säga något annat, jag presenterar ju dig som min blivande fru".)

Who sa...

Funderat länge på om du inte skulle vilja hångla lite, men inte vågat fråga förut.