fredag 6 maj 2011

Badrumslådan.

Vi har haft en stor flyttkartong ståendes i vardagsrummet. Den var fylld till brädden av saker vi släpat ur de gamla badrumsskåpen. Idag fick jag ryck och började rensa och sortera. Och då hände det... jag hittade en fornlämning mitt i IKEA-kartongen:
Jag har även, som synes, gått igenom alla nagellack och slängt runt 20 uttorkade stackare.
Här kan vi se att jag lever med en man som lever efter devisen "Det är synd att slänga saker som fortfarande funkar även om man haft dem sen 80-talet och de luktar skit och mellanstadie".

7 kommentarer:

Fifi sa...

Det är någonting med män och Samba.När jag var lite drygt 20 och inte hade råd med dyra parfymer körde jag med Samba Heat i ett par år. Visst, den var inte dum alls, men jag har aldrig fått höra av män att jag luktar gott så ofta som då! Främmande män, strul, ragg, killkompisar, bekanta, kompisars pojkvänner - alla var förtjusta i den där doften!

Josefine sa...

Haha.. ja jag hade den blå samban med rosa rand. Jag minns inte vad den heter men jag skulle nog kräkas om jag kände den doften nu. Men alla verkar ha en känslomässig koppling till den!

tiggerrr sa...

Hah, jag hade samma Samba som du, den blå med rosa rand. Alla mina kompisar var tokavundsjuka och bad att få låna lite när de var hemma hos mig. Jag fattar inte hur man kunde gilla den, den var tung som attan och gjorde en torr och raspig i halsen. Men, man visste väl inte bättre då.

Johanna sa...

Haha! Jag hade också den blå med rosa rand. Sjukt cool var den då. Nu vågar man ju inte ens provlukta om man skulle få syn på den.

Men viktigt: ANVÄNDER M den eller har han den bara kvar som en promenad längs minnesgatan?

Anna sa...

Samba!
hu så hemsk, en gul med svart rand hade jag om jag inte minns fel...

Anonym sa...

Jag fick tvångsslänga min killes farenheit (hur det nu stavas?!) vid förra flytten, men först efter att hota med separation... ryyys

Josefine sa...

Haha.. nä han använder inte den. Inte vad jag vet i alla fall! Fahrenheit... en annan gammal kräkframkallande klassiker!