torsdag 19 maj 2011

Giljotin.

Jag väntar på att få åka hem. Funderar på att dra barnkortet "eh.. just det de stänger dagis snart. Jag måste dra hem". Men nej. Jag är för duktig. Jag tycker egentligen att jag borde för det är ett jävla tjat om att jag är "en morsa". Något som tydligen gör en till en alldeles speciellt tråkig person utan liv. Antal gånger jag hört saker som "du har ju barn så..." och "du som är klassens morsa": ingen aning. Men för många. Nästa gång blir det halshuggning. Inte så moderligt.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Åh usch sånna där saker kan nog jag säga... (eller aldrig "klassens morsa" uuhää!!!). Men så där "du har ju barn så...". Försöker mest vara respektfull eller visa hänsyn eller nåt. Hmm. Ska väl sluta med det då.

TinaLinaTiny sa...

Määääh! Inte okej alltså.. Som att man verkligen bara är mamma efter att man fått barn? Konstigt tycker jag.

Halshuggning ja, inte så moderligt, haha.

Kulturkoftan sa...

Tänk bara på Medea, hon var ju moderlig, och med tanke på att klassen är dina barn så går du bara efter konstens regler!

Fifi sa...

Det hade varit så kul om du blev fullast av alla i London, dansade på bardiskar och spydde i taxin, men det tror jag inte att du gjorde. Bara för att liksom.

Tack! Att föda barn alltså, vilken grej. Det är rätt otroligt att man faktiskt orkar klämma ut ungen och att man överlever…

kram

emster sa...

vilka knäppisar. stryk ska de ha!

Josefine sa...

lisa: ja, alltså jag menar naturligtvis inte att man inte får nämna att jag är mamma. det är mer när man får höra det hela tiden och att man tros vara (ha blivit) på ett speciellt vis med anledning av det. det är jävligt trist.

tinalinatiny: ja, vissa tycks tro det i alla fall.

koftan: exakt!

fifi: hahaha.. jag borde ha gjort det! dock var jag och koftan ute längst av alla varje dag tror jag. win! hehe

emster: ja, du anar inte hur mycket jag fantiserat om det senaste tiden.

Kulturkoftan sa...

The oldies rules!