tisdag 24 maj 2011

Försvunnen text.

Men va fan. Jag hade skrivit text till inlägget nedan men det kom ju inte med. Och den där appletelefonen som ska vara så himla bra? Någon som vet varför texten inte publiceras med bilden?

6 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Skriver man både ovanför och under bilden tycks det inte komma med. Jag inkluderar bilden, skriver ett mail och skickar, och sedan går jag tillbaka senare, från en dator, och editerar.
Lärde mig den hårda vägen.
Men vägrar köra igång vanlig mobilbloggning, föredrar trots allt ändå maila inlägg (om inte annat för att jag kan gå tillbaka till "Sent" korgen och plocka tillbaka text som försvunnit...

tojis sa...

Hur bloggar du från äppletelefonene då? Jag kör BloggPressLite-appen och den funkar bra, tar minsann med både text och bilder.

Fifi sa...

Skaffa Blogger+appen!

EmReAl sa...

Jag säger som Fifi! Jag hade en app som heter blogwriter och den var helt okej, men sen fick jag tipset av Mirijam att lappa hem Blogger+-appen och den är riktigt bra. Man kan modifiera sina inlägg väldigt bra och lägga text och bilder i den ordning man vill ha det. Dock blir det lite klipp-och-klistra-känsla men det kan man leva med!

t.b.f.t.e. sa...

Det är det sämsta. Jag skrev en text i påskas om påsken som jag var väldigt nöjd med. Den försvann spårlöst. Surt...

Josefine sa...

Tack för tips! Ska definitivt fixa appen. Nu!