onsdag 18 maj 2011

Inspirationen.

Ja, nu sitter jag här i skolan och bloggar Londonbilder. Idag igen när jag egentligen borde krysta ur mig en krönika. Vi leker redation. En person leker extra mycket. Slår med pennan mot blocket och tror att h*n är chef. Det är lite gulligt ändå. För det är ju h*n verkligen inte.

Och vad ska jag skriva då? Ingen aning. Något om London antar jag. I vanliga fall brukar det bara forsa ur mig men idag, i det här sammanhanget: ingenting.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Åhåå, det här minns jag så sinnessjukt väl. Redaktionsövningarna. De som direkt gick in i rollen av att chefa över andra och som verkligen gillade det. Som oftast inte var de som var bäst på just det där.

Kulturkoftan sa...

Sektvarning.

t.b.f.t.e. sa...

Det är mycket lekar nu. Hoppas att det tar slut någon gång. Och att ni avslutar med någonting riktigt som är bra. På riktigt.

Anonym sa...

Snälla, berätta! Hittade du några Converse?/Bella

Lisa sa...

Tips på inlägg: Jag hoppas mest att du ska skriva om böckerna du läser, för jag upptäckte precis att vi läser ungefär samma. Hinner du inte läsa alls är det också ok (det hinner inte jag heller), då kan du skriva om det istället.

Jag gillar dig!

Josefine sa...

johanna: ja herre gud. du skulle se. det pekas och viftas här.

kulturkoftan: minst sagt!

tbfte: ja nu är jag färdig med lek.

bella: nej, tvyärr. pengarna tog slut... haha. men jag åker nog dit i sommar igen. nytt försök då.

lisa: ja det måste jag ju göra! det kommer. ska bara få lite tid över! och tack. vad kul att du hittat hit. blir skitglad när jag i min tur får hitta nya bloggar när nya personer kommenterar här!