fredag 6 maj 2011

Vågar inte.

Jag har god lust att slänga den förbannade parfymen men jag vågar inte! M har sjukligt tighta bindningar till sina saker. Det spelar ingen roll att parfymen kanske dunstat bort (alltså utöver att den är vidrig då) eller att folk skulle skratta och peka om han kom insvept i ett moln av Samban. Har han ett enda minne kopplad till en grej så kan han inte slänga. Kanske har han gått på högstadiedisco -91 doftandes (luktandes) av den silvriga tingesten. Då går det inte slänga. Vi får ha den kvar som en liten souvenir över att han en gång svettades inför att bjuda upp nån våfflad liten tjej till "You're the inspiration".

7 kommentarer:

emster sa...

men ba gört. det värsta som kan hända är att du får ge hnm fickpengar till att köpa en ny om han gnäller.

när jag och jäl flyttade ihop slängde jag 30 av hans skjortor. han ba "men men men" och jag ba "de har äckliga fläckar och är FULA. PLUS JAG FÅR INTE ENS PLATS MED ETT LINNE!". Han vägrade slänga. Jag slängde när han var på jobbet.

man ba gört.

mikebike sa...

Emster: du är ju för fan helt gränslös!!! ;)

Världen enligt J. sa...

Maken blev väldigt förvånad härom dagen då han fann ett par fula, loppiga samt för korta jeans i sin garderob:
- Va!??? Finns dom här kvar? Dom trodde jag att du hade slängt för länge sedan.
Och så satta han glatt på sig dem. (Why, but why?)

Det visar dock att att han efter snart åtta år har fattat att det är slängregimen som råder. Nästa gång han kollar så lär dessa jeans inte finnas kvar...

Doktoranden sa...

Men vilket sjukt patologiskt förhållande till prylar. Släng ut det och be Mike samla ihop getterna på loftet och lukta på morgonkaffet istället.

tessan sa...

när jag visade fotot på samban för min sambo sade han utan att blinka "jaha, buttplug-parfymen!".

så den bör nog slängas, ja.

Josefine sa...

världen enligt j: hahaha.. ja men det låter exakt som m. han har en asful slipover från velour i garderoben. vid varje rensing hittar han den längst ner och säger "jaha, där är den, den borde jag börja använda". så skäms jag (mycket omoget såklart) och säger "nej för fan!" också lägger han in den igen.

doktoranden: jag vet. du skulle se vår vind.

tessan: WHAT???? Nu måste du komma med ytterligare info. eller din sambo måste det!

Ylva sa...

Jag har kastat mängder av älsklingens saker. Ville dock kasta mycket mer så det gäller att rada upp allt man vill kasta och så låta honom få behålla ngr få men resten ska bort, bort, bort.. Alt läggas i lådor som förvaras ngnstans ett halvår. De saker han kan beskriva innan du öppnar lådan får vara kvar resten kastas utan att han får titta på dom.