tisdag 31 maj 2011

Segisar.

Privat är både jag och M sjukt slöa och skjuter gärna saker framför oss (när det gäller arbete har M nästan sjukligt hög moral - han stannar inte hemma förrän han är kräksjuk). Saker som att få ordning det sista i lägenheten, slänga micron som är sönder, boka tvättid och annan skit. Vi har haft för avsikt att åka till Stockholm den kommande helgen rätt länge. Vi har inte bokat biljetter. Inte hotell heller. Men nu ska vi väl göra det. Eller jag. Det ska även bli spännande att se på kontot om jag fått in några pengar från folk i klassen efter att jag lagt ut för present till vår lärare. Jag gissar på nej, inga pengar. Jag vill inte vara den tjatiga heller men nu har jag ju inga pengar. Buhu.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Jag lade också ut pengar på present, till en i klassen. Fick inte igen dem kan man säga. Men konsigast var att en person (som sagt att hon ville vara med på presenten), sen "ångrade sig" när den väl var inköpt. Motiveringen: "Men alltså, jag känner honom verkligen inte så himla väl". Då tycket hon att det var rimligt att jag betalade hennes del också. Eh?

Josefine sa...

Hahaha.. åh herre gud vad folk är konstiga! Än så länge är det typ fem personer som betalt. Jag gissar att det kommer att stanna vid det.

Sofia sa...

Alltså, klass. Vad ÄR det? Vart kommer folk ifrån? Varför är de så här?

Josefine sa...

Nej, det undrar jag också!

Fifi sa...

Jag och Niklas är likadana! Vi är slöa var och en för sig, men tillsammans tar vi slöandet till en helt ny nivå. Vi har nog dåligt inflytande på varandra.