tisdag 31 maj 2011

M kommer ut:

han ska springa Göteborgsvarvet nästa år. Än så länge verkar det mest handla om ren och skär shoppingglädje. Han gjorde enormt inköp i sportbutik för någon timme sen. Redan i rulltrappan ner började han planera för nästa inköp (löpartights, iphonehållare, löparstrumpor). Och nu ska han ge sig ut. Han har memoryfoam i skorna och spekulerar nu i om det finns en sensor i dem "vad är det här? Hur gör jag nu? Vart ska jag springa? Är det plus? Hur vet man det?".

8 kommentarer:

SE sa...

Åh yes! Håller det ens halvvägs så kan vi se fram mot många fantastisks inlägg!

Anna sa...

Löpartights...vem uppfann dem? Vad var det för fel på joggingbrallor?

Sofia sa...

Men du. Ert golv blev ju helt osannolikt snyggt!

Johanna sa...

Åhå, ser verkligen fram emot att följa den resan via hans blogg.

Anna: Alltså löpartights är ju världens underbaraste. Håller in, jämnar till och korvar sig inte. Man får värsta snygga figuren UTAN att behöva springa i dem :) Önskar verkligen att det skulle bli trendigt att gå runt i dem även på jobbet etc.

Anonym sa...

jag har inte varit in på din blogg på nån månad och nåt har hänt! du tar så fina foton nu för tiden (kanske inte fotot i detta inlägg men alla andra foton).

Mia

Josefine sa...

se: ja du kan ju tänka dig hur det blir. jag tror att han kör hela vägen men det kommer att innebära en jävla massa gnäll innan han är över tröskeln till att det inte är för jävligt längre.

anna: haha.. men det är ju grymt med löpartights! känns lättare, tightare och bättre.

sofia: tack! jag älskar golvet! men man kan ju konstatera att allt, ALLT, syns på det..

johanna: ja du. jag med! mer i textform än i direktkontakt faktiskt. orkar inte lyssna på allt tjat om spända lår och annat. och då har han bara sprungit en runda än så länge..

anna: jaha, tack! det är nog för att iphonekameran är betydligt bättre än förra mobilkameran. men mina vanliga systemkamerabilder har nog inte ändrat sig så mycket tror jag. men det är märktbart högre kvalite på bilderna från iphonen faktiskt. klara och tydliga färger.

Sofia sa...

Bra där. Jag har haft lite beslutsångest inför vad vi ska ha i nya huset. Efter att ha haft jättemörkt golv och konstaterat att ALLT syns på det med så hoppar vi över det. Då blir det nog, för sinnesfridens skull, inte vitt heller då! Orkar inte ha dammsugarångest varje dag!

Josefine sa...

Sofia: Om du inte slänger i en skvätt lite mer grått. Det ser ändå vitt ut men det minskar ändå synligheten! Sa de i alla fall. Och när jag tänker efter såg vårt golv även pre-vitt för jävligt ut ganska ofta! Måla vitt och köp självgående dammsugare kanske? Haha..