torsdag 5 maj 2011

Ny morgontidning.

M sa upp GP när han tyckte att för många av dem aldrig blev lästa. Men jag gillar verkligen inte att sitta med datorn och läsa tidningen till morgonkaffet. Det är även en säkerhetsfråga för min fina lilla dada. Den har varit i kaffe-risk-zonen många gånger. Nu beställer jag i alla fall ny prenumeration. Frågan är bara vilken vi ska satsa på. Jag får passa på så länge jag har studentrabatt. Två prenumerationer kanske? Tre. Det är verkligen skitbilligt när man har csn-kort! GP, DN och SVD?

Nä. Skoja bara. Det får räcka med en. Kanske till och med en helgprenumeration eftersom jag ändå läser de flesta nyheterna på nätet dagligdags.

9 kommentarer:

Motroten sa...

Fria Tidningen, så klart!
www.fria.nu
Kommer på onsdagar och lördagar (på lördagar även en lokal del om man så vill) men räcker länge!

Anonym sa...

SvD, mycket smidigare och bätter än DN som bara är reklam och bilagor.

ina sa...

men åh jag är så trött på GP. de har ju ingen helgprenumation, eller inte till dem som bor i centrum utn enbart till kommunerna utanför! hallå.

Talsey sa...

Innehållsmässigt föredrar jag DN framför SvD, men visst det bir en del papper.

Annars har ju tidningskungen.se rätt rabatterade kortprenumerationer på DN och svenskan, om man vill testa lite.

ps. räcker inte studentkortet fram till oktober eller så

jos sa...

Vi hade DN medan jag kunde utnyttja studentrabatt, men var samma här - för många som aldrig blev lästa. Det gick väl an då med rabatt, men när prenumerationen skulle förnyas utan blev det ett blankt nej från min sambo. Fy vad jag saknar den!

Josefine sa...

Ja jag tror nog att det blir DN ett tag. Vi testar ett tag. Men egentligen föredrar jag GP för det lokala. M motsätter sig dock det så jag får läsa på nätet. Och jo, CSN-kortet håller till oktober så vi hinner plöja igenom en del prenumerationer!

Och håller med om GP och helgprenumerationerna!

emster sa...

jag gillar dn. mest för att jag är van vid den. gillar kulturdelen. eller jag vet inte längre för vi har inte prenumererat på hundra år, men jag gjorde iaf.

vi hade gp när vi bodde i gbg men jag blev sa upp den när första sidan var att ngn grillkiosk brunnit på hisingen och inte ett ord om den nya regeringen som hade bildats. tycker inte att en så pass stor morgontidning kan ha så mkt lokalnyheter och så lite nationella och internationella nyheter. men det kanske har ändrats?

jag är mkt dålig på att läsa morgontidning. är glad om jag hinner läsa veckans fokus. vi har expo också och den vill jag läsa men av okänd anledning (läs jag är lat) blir det mest att jag läser max ett reportage per tidning.

SKärpning jag!

Motroten sa...

Meh!
Fria Tidningen, sa jag ju!
En tidning du dessutom skulle kunna skriva för! (Inte minst lokaldelen.)
Kolla upp, ftw!

Josefine sa...

emster: jag gillar gp ganska mycket. tycker att de är hyfsade på internationellt också. men sen läser jag dn på nätet och lite annat så det kanske är påfyllnaden som gör att jag tror att den är bra. och samma för mig. det är verkligen inte varje dag jag hinner läsa. men sen skulle jag ev. kunna offra lite datatid och läsa. men sen är det orken också. skit med.

motroten: ja men den har jag redan! och ja det borde jag faktiskt kolla. en klasskompis har skrivit lite grejer för dem.