onsdag 10 augusti 2011

Efterlysning.

För några år sedan eller nu är det kanske många, läste jag en blogg som hette "Torr, kall och gratis". Om jag inte minns fel låg den på Expressen då men flyttade sedan. Det var en kvinna i 35-årsåldern som skrev den. Hon bodde någonstans i Frankrike (som jag minns det) och skulle släppa en bok i Sverige lite senare. Sen försvann bloggen. Och jag saknar den. Någon som känner igen? Hon skrev otroligt bra. Och öppet. Nästan smärtsamt ärligt ibland. Troligen en av de bästa bloggar jag läst.
...
Nu hittade jag en blogg på Expressen som heter exakt så och är från 2006. Men jag känner inte igen den. När jag sökte efter den för något år sedan hittade jag ingenting. Skumt.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Känner tyvärr inte alls igen den, men hoppas någon annan gör det. Trist när saker försvinner från internettet.

Johanna sa...

Svar ang klänningen:

Jamen visst är den tjusig! Gillar den väldigt mycket. Jag fyndade den på HM för 50 (!) kronor. Men jag tror att den eg kostar 299 eller något sådant.

Jag tror dock att den hängde bland rea-varorna för att den hade en liten, liten sminkfläck samt att sömmen i spetsen längst ner gått upp lite (världens lättaste att fixa dock och fläcken var bara att gnida bort). Var löjligt nöjd med det extremt billiga priset.

Men den är ju fin för 299 kronor också, så har du tur kanske den finns kvar! (Skärpet sitter dock inte fast i klänningen utan är mitt eget).

Josefine sa...

Aha! Då ska jag kolla runt lite! Tack för tipset.

Anna sa...

Åh visst var den underbar. Nu skriver hon inte anonymt längre så det är en helt annan grej. Men om du snokar runt lite i närliggande länklistor och så lyckas du nog hitta dit...