tisdag 23 augusti 2011

Plötsligt händer det:

7 kommentarer:

Johanna sa...

Å, hoppas det plötsligt händer här med! Igår såg det ut sådär när jag fick rycket och målade om några hyllor, men jag inväntar det stora rycket nu för väggarna ska också målas om!

Josefine sa...

Ja, man vet ju aldrig när lusten slår till. Grejen med målning är att jag alltid tror att jag tycker att det är kul men efter några minuter inser jag att det är skittråkigt och börja slafsa på med färgen. Lite Pollack sådär. Jag tänker att det inte är så himla noga med grundfärgen. Ehrm. Lycka till med din målning!

Johanna sa...

Haha, exakt så. Man bara "åh, vad härligt det kommer bli när vi ska måla och står där och duttar färg på varann som ett nyförälskat par" och sen blir det alltid mer "men vad fan, du har ju missat här, var lite noggrann då" och kaos av prylar i hela lägenheten. Kul? Inte jätte.

Men låter svinsnyggt med vitt golv, lycka till!

Josefine sa...

Tack! Jag är klar för idag. Ser verkligen fram emot nästa två lager som ska målas. Fy fan!!! Nu ångrar jag mig. Nu är jag ju tvungen att slutföra. Eller så väntar jag tills Mikael kommer hem så får vi köra den där nyförälskad-grejen. Det låter som en bra grej i teorin i alla fall! Haha...

Anna sa...

wii wii!!

Josefine sa...

yes!

celina sa...

Va!? Kan man måla golvet själv med roller? Hur gör man?! Jag vill nu! Vad använder du för sorts färg?