torsdag 11 augusti 2011

Potta.

Det blev ingen potta. 399 kronor för en bit formad plast som T ska bajsa och kissa på? Tack men nej tack. Hon är inte så petig med sånt. Det får duga med en billig från stora varuhuset istället. Men underbyxor däremot. De ser ut som små turkosa/rosa/lila/gula kalsonger med moln och stjärnor på. Hon fick prova igår. Det verkade som om hon kände sig mäktigast i världen. De var pösiga fram och pösiga bak men de stannade uppe. Sen blev det tredje världskriget när de skulle av och blöjan skulle på igen. Hennes vilja är gjord av stål och eh... ilska.

6 kommentarer:

Moped sa...

Jag längtar efter att få se Tinto göra apvrålet iförd molnkalsonger!

Anja sa...

:) Vår unge var mycket bestämd. Och vi satte blöjan utanpå trosorna. då kändes det hon kissade och det tyckte hon inte om så då kissade hon på pottan i stället. Något trauma har jag aldrig märkt, bara självklarhet. Hon började redan bajsa på pottan när hon var stabil nog att sitta på den. Inte av egen vilja utan för att vi såg när det behövdes!

Dorro sa...

Undra om inte S:ets potta står i vårt förråd. Vår Plopp ska inte pottränas än. Han är inte ett dugg redo för sånt.

Medelklassman sa...

Trehundranittionio kronor? Va? Vad jag minns köpte vi en i affär för under en hundring.

För 399 spänn vill jag ha nåt som jag kan bajsa i.

Josefine sa...

Dorro: Tack vad snällt! Men Annika kom till undsättning...

Medelklassman: Ja och då ska det fan vara värme i ringen också. Det var Baby björn. Men nu får vi en av en kompis istället.

Josefine sa...

moped: hahaha.. ja det händer snart nära dig!

anja: aha! smart. det får vi testa. vi får pottan på onsdag så sen börjar vi väl så smått.