tisdag 28 juni 2011

Att ha på sig.

Igår hittade jag de perfekta skorna till systerns bröllop men när jag kom hem var de inte så perfekta längre. Jag brukar inte ha något problem med höga klackar men i de här kändes det som att jag stod på tå och lutade rakt framåt. Mycket fult. Mycket oskönt. Så idag lämnar jag tillbaka och letar upp ett par andra. Det här med orangea skor var inte det lättaste. Men M hittade sjukt snygg fluga och näsduk i alla fall. Han ville tydligen inte ha näsduken egentligen för "har du nån aning om hur mycket stålar jag har plöjt ner i det här bröllopet nu eller?" och han ansåg att jag och expediten var i maskopi och tvingade honom till inköpet. Men den var ju så fin den där näsduken!

Gårdagens kändisspaning: När jag tog ner skorna vände jag mig till vänster för att se vem det var som pratade amerikanska bredvid mig. Det var Kirsten Dunst som var inne och rea-shoppade på Zara. Hon var pytteliten.

5 kommentarer:

Fifi sa...

Jag som trodde att Kirsten Dunst var typ lika lång so jag! Jag hade för övrigt blivit starstruck och börjat svettas om jag hade sett henne, jag menar, jag vet inte hur många gånger jag har sett Bring it on!

Josefine sa...

Ja, jag blev förvånad. Hon var en bra bit kortare än vad jag är och jag är ju inte lång direkt..

Kristina sa...

Nämen! Där ser man. Enligt imdb.com ska Kirsten vara 170 cm, men det är väl i och för sig ingen nyhet att de måttangivelserna brukar vara rätt saltade.

Johanna sa...

Say WHAT!?! Kändisspotting av RANG!

josefin sa...

men hallå, är hon i göteborg? då VAR det henne jag såg häromdagen. fan vad töntigt att jag tycker att det är så coolt som jag gör. eh.hehe.