måndag 20 juni 2011

Jims värld.

När jag stod på crosstrainern idag hamnade jag framför kanal 3 och den fruktansvärda serien "According to Jim" (två avsnitt hann jag genomlida). Det var en ganska intressant upplevelse att se det utan ljud. Jag antar att det var tänkt att vara roligt flera gånger eftersom det var konstiga pauser i konversationen hela tiden. Men av texten att döma var ingenting kul. Det var faktiskt helt omöjligt att avgöra var skämten fanns någonstans när man inte fick den lilla skrattsalvan som svar.

5 kommentarer:

maria sa...

sen har vi ju "Rules of engagement" på kanal 5 som också är helt fruktansvärt värdelös. jag HATAR den!

Josefine sa...

vilken är nu det? när man än slår på tv:n tycker jag annars att det verkar vara two and a half men-maraton.. men ja gud vad mycket skräp det finns. dag-tv suger verkligen.

Johanna sa...

Måste vara enbart därför de pålagda skratten finns, så att man ska förstå när man ska skratta.

Fifi sa...

Jag hatar det där programmet, det är liksom "höhö, jag är en man och gillar att dricka öl och jag ställer till det ibland, tur att jag har en fru som städar upp efter mig".

Jag är glad att vi har diskmaskin så vi åtminstone hade nånstans att stoppa undan disken. Stackars Niklas kunde inte ens sova på natten, så orolig var han efter att hha kört med propplösare som inte hjälpte...

Josefine sa...

johanna: ja antagligen!

fifi: ja fy fan. kontentan i det ena avsnittet var att en vigselring är enda smycket man får, det är för att man inte ska gå nånstans och får man nåt mer smycket efter det (som kvinna) så är det för att maken varit otrogen.. HÖHÖ!