tisdag 21 juni 2011

Otippat.

Här sitter jag och googlar om/när/var Eric Saade spelar i sommar.

S:et är så sjukt besviken för att hon missade honom på Liseberg i fredags så nu.. ja. Livet med barn. Det bjuder på överraskningar kan man säga.

7 kommentarer:

Moped sa...

Men hallå... Tall ships races i Halmstad. Gissa vem som inleder med en konsert? Jomenvisst serru. Erik Saade. Om vi får låna S:et kan vi ta med henne till en säkert (på många sätt) oförglömlig konsert.

Åsa sa...

Haha! Jag gjorde samma sak i måndags!
Funderar på att åka till Munkedal...

Jonna sa...

Haha! (Ett skratt jag lär få äta upp när min unge blir några år äldre och inser att jag undanhåller info om Eric Saade-spelningar för henne.)

Johanna sa...

Hahaha. En tjej jag känner var där med sin fyraåriga dotter. Liseberg alltså. De väntade tydligen i 4 timmar på soundchecken för att 4-åringen ville se honom, men han kom inte. Sen var det så mkt folk att hon inte såg någonting alls. Sen, efter konserten, väntade de i några timmar till (här är ett uttropstecken på sin plats) och en liten stund före midnatt kom han så äntligen. De såg honom i två sekunder, gåendes ut från Liseberg i en onepiece. Då hade fyraåringen gråtit ganska stora delar av dagen och sa "nu vill jag inte gifta mig med Eric Saade längre".

Josefine sa...

moped: taget.

åsa: då kan vi båda se framemot att trängas bland svettiga hysteriska barn!

jonna: vänta du bara!

johanna: åh. fy.fan. och det sista... att hon inte vill gifta sig med eric saade längre låter helt hjärtskärande.

Medelklassman sa...

Adoptera bort.

Jag ger mina barn elchocker varje gång dom nynnar på Popular.

Ma baddi våntsjugöl *zzzapp*

Josefine sa...

Fan. Jag visste väl att det var enda lösningen.