måndag 6 juni 2011

Garderoben.

Sen öppnade jag garderoben och möttes av mörker och kaos. Där inne flyter strumporna runt md bh:arna, långärmat med tights, byxor med klänningar. Kein ordnung! Jag vräkte in allt på det hyllplan där det fanns mest plats och tänkte: den tiden kommer också. Igen. Fattar inte hur min garderob kan kapsejsa på det där viset så många gånger om året. Och längst ner i korgen med ren tvätt simmar ett trettio centimeter djupt lager av svarta strumpor. Fan också.

6 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Har samma typ av kaos i min garderob, men 90% av kläderna kan jag slänga. Men det gör jag inte för då blir det så deprimerande tomt.

Jonna sa...

Så där är det aldrig hemma hos oss. Ni måste vara särskilt oorganiserade. *lögn*

Åsa sa...

Poltergeist-besök?

Johanna sa...

Hahaha, mycket hög igenkänningsfaktor. Speciellt havet av svarta strumpbyxor, får ångest bara jag tänker på dem. De är överallt och ser likadana ut så man hittar ju aldrig dem man ville ha.

Dorro sa...

Stor suck! Varför ska det vara så svårt att ha ordning på kläder för. Det är ju bara att lägga in på sin hylla och ändå blir allt ett enda kaos en kvart efter att man städat fint. Det måste bo monster i vår klädkammare. Det kan inte vara på något annat sätt.

Josefine sa...

Jag måste sortera. Jag MÅSTE sortera. Men en annan dag. Ett annat år!