lördag 18 juni 2011

No pain no gain.

Nu när jag ändå sitter här och väntar på att nagellacket ska torka kan jag ju berätta att jag inte har någon träningsvärk alls från bodypumpen. Faktum är att jag stack till gymet imorse och tränade 45 minuter till. Inte bodypump dock. Nästa fredag får jag lägga på lite vikt. Jag är väldigt ödmjuk inför det faktum att jag är betydligt starkare, tuffare och har en smärttröskel som är cirka tre meter ovanför M:s. SUCKER!

3 kommentarer:

Anna sa...

Heja dig! (Heja alla kvinnor för ja, jag vågar mig på generaliseringen att de flesta kvinnor har högre smärttröskel än män.)

Fifi sa...

Det bästa med bodypump är när man känner att man kan lägga på mer, älskar't!

Jag har varit på den där powerwalksgrejen i Slottis en gång, sedan kom jag inte iväg på det mer. Men det var bra, vi gick med våra barnvagnar som ett lämmeltåg, dundrade uppför backarna och stannade ibland och körde lite styrka.

Josefine sa...

anna: haha.. tror du det? eller kan det vara så att jag bara är ihop med en person som väldigt gärna känner efter om han har ont nånstans så att han ska slippa göra grejer samt att man ska bli imponerad "oj, klarade du det.. helt själv?".

fifi: ja, och det är verkigen ett kul pass! tycker att timmen går snabbt. annars brukar jag tycka att gruppträning är lite seg när jag inte kan välja musik själv osv. men pumpen är ju grym! på alla sätt förvisso...