måndag 27 juni 2011

Välling.

T har (själv) slutat med välling och ligger dödstrött och skriker i sitt rum. Hon måste sova. Vi ska testa olika smaker på välling och se om det är det som är problemet. Det känns lite väl tidigt att sluta redan. Men hon är en bestämd liten dam. Minst sagt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, välling behövs väl egentligen inte. Skönt att hon slutar självmant. Vi hade ett litet helvete med våra barn som hade kraftiga vällingcravings med abstinens i flera dagar.

Josefine sa...

Ja, men hon är lite tunn så det är bra med all extra näring hon får i sig. Och hon somnade mycket lugnare när hon drack välling. JAg misstänker att det handlar om ett smakbyte som gjorde henne sur. För när man sträcker fram flaskan vill hon ha den men när hon smakar kastar hon bort den.. Men det kan ju vara en bra avvänjningsmetod sen.

Linnéa sa...

Så gjorde min dotter oxå, en dag vill hon inte ha längre. Du kan ju alltid prova med att ge henne lite gröt på kvällen, om du vill att hon ska ha den lilla extra näringen, det funkar bra för oss. ( Å andra sidan är vår lite mindre, bara 10 månader)