måndag 31 augusti 2009

Det här med svarta strumpor.

Jag har vid tillfälle fått skarpa tillsägelser av min ack så klarsynta pojkvän om att INTE köpa fler sockor med mönster på eller med olika färger. Jag får ENBART handla helt svarta. Det blir så jobbigt för honom att para ihop dem annars. Det bryr jag mig naturligtvis inte ett skit om utan köper de strumpor jag känner för (eftersom vi brukar dela på tvättansvaret). Själv har han bara helsvarta. Och de är ju jättelätta att para ihop eller nåt. Om man tycker att det är okej att det inte alls blir samma modell på de olika sockorna vill säga. Rätta mig om jag har fel men är det inte lättare att para ihop sockar som har ett tydligt mönster eller en färg på sig än att försöka para ihop femhundra svarta sockar av olika längd och med olika muddar?

I alla fall. Jag blev lite förbryllad när jag såg följande i M:s nya klädhög. Och nu finns det två saker att lägga märke till i den här bilden.
1. Jag ser fyra olika färger på sockorna. (På bilden saknas dessutom ett lila par.)
2. Jag ser att någon varit helt sjukligt anal och köpt strumpor i fyra olika färger som matchar de olika färgerna på den vid samma tillfälle nyinköpa kalsippen.

Det här kan jag tycka är lite märkligt med tanke på de stränga sock-regler han satt upp för MIG.

12 kommentarer:

Nicky sa...

Min sambo tyckte att jag var helt sjuk i huvudet som skrattade hysteriskt åt detta inlägget.

Men. Det är ju så KUL.

Fredrik sa...

Hahaha, det där är ju bara för bra för att vara sant! Mike har onekligen överträffat sig själv nu!

Hihihihihi..!

Anonym sa...

Jag dör vad roligt!
/dorro

Moped sa...

Jag blir lite glad när jag tänker på Majkens reaktion när han såg det här... Glädje? Lite surmulen? Tihi...

Anonym sa...

Han kanske har tänkt matcha _ett_ par kalsonger med fyra par strumpor. Liksom vänd ut-in-fram-bak, voilá kalsongerna räcker fyra dagar. Fräscht! :)

/Anna

LillaGrå sa...

Whoho! Det var så roligt! Matcha kallingarna! Hahahaha...

För övrigt håller jag med dig. Hatar att para ihop svarta strumpor när alla inte är samma modell, märke, eller ens storlek. Man får ju pussla så in i h-vete. Oftast står jag där med typ åtta udda strumpor och inga par... Färgat är helt klart enklare.

Fnissar förresten fortfarande åt matchningen. Vad han måste ha stått och tänkt och jämfört där i affären.

Tinalinatiny sa...

Visst är det mycket lättare med mönstrade strumpor! Vi har nästan bara svarta & det är ett riktigt skitgöra att para ihop dom.

Snyggt matchat av M! :)

Andreas sa...

Den bästa lösningen är ju naturligtvis att köpa en hel uppsättning exakt likadana svarta strumpor som räcker en hel tvättcykel. Problemet löst.

Nipe sa...

Haha, fast min första tanke var att kallingarna var en body till bebisen. Det är kanske en idé att matcha Mike med bebisen? :-)

fisken sa...

Ah-men-det-där-är-fan-inte-ok!
Börjar man matcha kallingarna med strumporna är man en anställningsintervju ifrån att få jobb på kanal5.

Kristina af Knusselbo sa...

Hahaha! Min sambo har också bara svarta strumpor och det är ett litet helvete som sagt, att para ihop dem ändå, precis som du säger. Så nu har jag slutat med det. Jag bara slänger ner de i hans låda i en hög så får han para bäst han vill - eller inte.

Unknown sa...

vad kul att det är fler som har svarta vs galet antal färger på strumporna. jag håller dock på svarta för att det är satans så praktiskt.