tisdag 25 augusti 2009

Lång dags resa i skön kalsong.

Igår kom M äntligen fram till ett beslut efter en tids vånda.

Han tar de gula kalsongerna på torsdag.

"Jag behöver de mjuka i bra bomull när jag ska färdas långt".

Skulle han behöva färdas långt även till helgen så har han turligt nog ett par till gula "i bra bomull". Han sparar dem. Undrar om han ska vända på de förstnämnda gula när han ska "färdas långt" på fredag när han beger sig hemåt igen. Måste fråga.

3 kommentarer:

Medelklassman sa...

Alltså vad är grejen med den här kalsongfixeringen? Det är inte helt sunt, känner jag. Själv kör jag en klassisk lösning, präglad av manlig pragmatism, slöhet och oförmåga att tänka fritt. Jag har köpt på mig 25 likadana kalsonger på HM, så slipper jag ännu ett beslut på morgonen. "De gula? De röda?0 Åh nej mina gröna är i smutstvätten." Det är bara att ta ett par överst i högen.

Josefine sa...

Jag är rädd för att jag inte kan svara på detta. Jag lever med vansinnet men har verkligen ingen aning om vad det beror på. Här om dagen slet han sönder ett par kalsonger innan han skulle duscha som om han vore nån slags chippendale. De kalsongerna hade x antal år på nacken. X:et är väldigt hemligt. Får ej blogga ut det i klartext. Är belagd med munkavle. Men vi kan säga så här: det var inte han själv som köpte dem utan det var en person som avlat honom.

Lilla Grå sa...

Haha, det där med kalsonger verkar uppta en hel del tankeverksamhet och energi!

B har också slängt ett par gamla "trotjänare" som hade mer hål än tyg. Det återstår dock minst ett par likadana i garderoben.
Inte blir jag sådär bunden till mina underkläder. Ett hål - kasta. Tvätta, torka, funkar det inte - kasta. Underkläder är ju inte precis den största investeringen.