onsdag 26 augusti 2009

"Vi har en trevlig dag tillsammans"

Hemma med sjukt barn och eget trött huvud.
Missar Henkes och Johannas flytt. Hade väl ändå inte kunnat bära några imponerande mängder lådor. Kanske.

Blir utsedd till världens bästa extra-mamma av världens bästa extra-unge. Det känns bra. Jag oroar mig inte för min kapacitet att vara en helt okej förälder. Det kan jag redan. Alltid nåt!

Dricker ett glas vin till mackan. Gott. Skönt att slappna av.





NÄÄÄÄ. Det är blåbärssoppa.

7 kommentarer:

Tinalinatiny sa...

Hahah, det där var riktigt kul! :) Jag såg inte raden längst ner först, & hann tänka; Jävlar vilket liv det blir i kommentarsfältet nu!

:)

Anonym sa...

Helt genitaliskt som jag brukade säga när jag hade kompisar. Läser via feeds och såg inte alls sista raden innan jag klickade in för att läsa alla snusförnuftiga kommentarer.

Scrolla ner? Nähä, sånt är för fruntimmer.

Honey sa...

haha, givetvis scrollade inte jag heller ned först och insåg att jag på samma gång drog chockat efter andan samtidigt som jag tänkte "men...hon vet nog vad hon gör, hon brukar verka så skärpt" :)

Medelklassman sa...

Skål!

egarcia sa...

Haha, jag som inte är så noga tänkte inte ens på att du skrev att du drack ett glas vin, kan ändå inte tänka mig att det gör nån skada om man gör det en gång under graviditeten! Det är bara drygt en månad kvar nu ju, shit va tiden går fort, din lilla "babyticker" påminner mig alldeles för ofta om det! =)

Josefine sa...

tinalinatiny: haha.. ja det hade det helt säkert blivit!

mrarboc: haha.. visste faktiskt inte att det bara är fruntimmer som scrollar.

tiggerr: hahaha.. tack! vad snäll du är!

30+: skål!

egarcia: nej, jag tror inte heller att det hade gjort någon skada med ett glas vin egentligen. sverige är väldigt restriktiva med det där och jag följer de råden även om jag personligen tror att väldigt mycket av de välmenande råden till vissa delar är överdrivna. men tänk skitstormen som uppstått om jag stoltserat med ett glas vin i bloggen.. glaset på magen... haha.. borde gjort det istället kanske! och ja. fan. en månad. inte så lång tid.

egarcia sa...

Ja det hade blivit moralpanik utan dess like ;)