måndag 17 augusti 2009

Lille katt det är mörkt om natten.

Ensam hemma. Första gången på över en månad. Det är väldigt tyst och tomt.

Jag lämnade Ryssland hos veterinären för en timme sedan. Då hade han inte ätit sen klockan 17 igår. Han har gjort allt för att påkalla vår uppmärksamhet i riktning mot hans hunger och köket. Försökt äta på orkidén, suttit uppe på köksbänken och jamat, dragit mig i byxbenet när jag gått i köket, snott M:s hörsnäckor och burit runt på, spärrat vägen till toaletten och försökt tvinga mig in i köket i stället samt attackerat både mig och M mellan benen (han måste ha känt på sig vad som var på gång).

Egarcia berättade i en kommentar att hennes katt gömt sig under sängen i en vecka och attackaret hennes fötter efter att han blivit kastrerad. Känner mig orolig. Ska han hata mig för all framtid nu? Jag skulle förstå det.

2 kommentarer:

Morgause sa...

God morgon god morgon i bloggen här! Hur är det med dig?
Ha en trevlig måndag! Så mycket som det går. hehe

Mia sa...

God dag! Första gången för kommentar för mig i din blogg tror jag bestämt, beröm till dig för ditt sätt att skriva, helfint!
Nu till saken, vad jag kommer ihåg ändrades inte min hankatt alls. Han kom hem, var lite luddig men inga attacker eller ångestattacker. Jag tror inte du behöver oroa dig, men höll lilla S långt borta!