lördag 4 september 2010

Lördagmorgon.



Långsam morgon idag. Vi orkade inte ens gå till fransken för att köpa nybakt. Ägg, knäckebröd med avocadoröra blev det. Och kaffe. Den känsliga frågan lunch avhandlades (det kan vara så att matrelaterade frågor orsakar de flesta konflikterna i det här hemmet: äta när, vad, hur eller överhuvudtaget samt brutal hunger-surhet från M:s sida).

Jag gillar att det blir spegelvända foton i Photbooth. Det är lite som när jag låg på min säng i mitt barndomshem med huvudet upp och ner och tittade runt. Världen blev helt annorlunda.

(Det där kylskåpet. Där hamnar alla möjliga papper och recept och kommer aldrig ner igen.)

Idag går för övrigt Dolores på Södra Allégatan i graven.

5 kommentarer:

martin sa...

Men åh, det är exakt samma sak här hemma! Vi kan aldrig någonsin planera mat i förväg, ett tag var vi hur duktiga som helst och skrev matlista - vad vi skulle äta både till både lunch och middag, med fritt val på fredag och lördag kväll. Det höll väl en två veckor och nu är vi tillbaks igen. Vad äta? När äta? Till slut blir kockan skitsent och jag blir sur och så blir det smörgår eller snabbmat. Helt hopplöst med andra ord!

Fredrik sa...

Halva du ser lite ledsen ut. Hur är det med andra halvan? :)

Josefine sa...

lisa ja det är helt otroligt! vi är jättedåliga på att planera och av npn anledning blir det dålig stämning så fort ämnet "vi måste nog äta något mer än frukost idag" kommer upp.

fredrik: haha.. jag var nog mest trött. trött och sur i och för sig. men det gick över sen.

Sofia sa...

Men bokhyllan! Avis! Om kanske 1 1/5 - 2 år bor vi tillräckligt stort för att ÄNTLIGEN kunna få plats med en ordentlig bokhylla. Platsbyggd. Kanske det finaste ord jag vet. Platsbyggd.

Hanna sa...

Gillar (det jag sett av) hur ni bor väldigt mycket.