söndag 5 september 2010

Veckosummering.

Det är ju söndag idag så det blir en kristen bild.
Älskar Elisabeth Ohlson Wallins foton.


Läst
: Nästan bara GP. bang. Ett reportage om Eritrea i Vi.
Sett: Youth in revolt
Hört: Mumford & Sons, Local Natives (det mest förutsägbara med spelningen på Way out West var att M skulle börja drömma våta drömmar om att ha mustasch igen) men framförallt Karl Ove Knausgård!
Gjort: Målat tavlor i akryl på Röda Sten! Skitroligt. Skrivit en del.
Ätit: Vi har testat olika grönsaksbiffar. Kikärtsbiffar. Morotsbiffar med fetaost och jordnötter. Kesoplättar med morötter och schalottenlök. Rödbetsbiffar med sesamfrön. Och en jäkla massa sallad.
Druckit: Ett rött vin (Brown Brothers - Shiraz) som jag älskar. Och Brämhults-juice som vanligt.
Tränat: Gym, yoga, indoor walking.
Bra grej: Att Tintin ville ligga och mysa på min mage framför tv:n imorse. Att S:et äntligen tappade sin tand och att hon lärde sig "starta" cykeln själv. Vår spontaninshoppade ostbricka i lördags. Och att min plånbok kom tillbaka såklart.
Dålig grej: Tjafs om meningslösa saker. Ofta utlöst av hunger. Såg för övrigt i GP idag att både jag och M nog kan klassas som "hagelstormar" (och inte sköldpaddor) vad gäller relationer. Tur att ingen av oss är långsint.
Mest konsumerade varan: Keso och kaffe.
Bäst: Att jag strax ska lägga mig i soffan och få fotmassage. Älskar den där M alltså.

4 kommentarer:

Gabbe sa...

En liten fråga om du har tid/lust:) Köpte du några Blundstone-kängor? Funderar nämligen själv på att köpa ett par och undrar om du iså fall är nöjd med dem, om du köpte några :)

Josefine sa...

Ja jag köpte dem och jag älskar dem! De håller för allt och är väldigt bekväma. Jag har använt dem massor. De tog mig genom alla snömassor och allt regn under föräldraledigheten. Så dem kan jag verkligen rekommendera!

Fifi sa...

Bra att du håller på söndagstraditionerna!

Det var ganska skönt med yogan, jag behövde det verkligen, för fy, så spänd jag var först! På mitt förra jobb hade vi alltid avslappning på handledningen, så jag är van vid det och kan slappna av ganska bra. Jag ska försöka gå på yogan åtminstone lite då och då, och kanske gymma lite före. Förra gången jag var på yoga gymmade jag efteråt, det kändes lite som fefl ordning.

kram

Gabbe sa...

Tack för att du tog dig tid att svara :) OCH skoj att höra att de var/är bra!