onsdag 15 september 2010

Skoluppgift.

Jag försöker skriva något om politikerna som besökt skolan under två dagar. Det går trögt. Just nu är det roligare att testa alla olika effekter i photo booth. Meningsfullt.

Sverigedemokraterna stod som väntat för de ihåligaste svaren och svävande snack om statistik och "empiriska undersökningar" som visar att gruppvåldtäkter kom till Sverige med "invandrarna". Tydligen tyckte även "invandrarna" själva att gruppvåldtäkterna kom hit med dem. Det hade "en invandrare" sagt till Sverigedemokraten. Ja men då är det ju säkerställt. Det var en väldig tilltro till de där "invandrarna" plötsligt.

Sen sa Sverigedemokraten att gruppvåldtäkter inte funnits ALLS i Sverige innan invandrarna kom hit (framgick ej från vilket datum och år det började finnas invandrare i Sverige). Tydligen hade det funnits våldtäkter innan men inte i grupp. Det är ju fint på nåt sätt. Svenska män har alltså, enligt den här politikern (och prästen!), våldtagit. Ganska ofta och ganska många. Men inte i grupp. Man får vara tacksam för det lilla!

6 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag läste "polio" istället för "photo booth". Fick mig att både skratta och sätta kaffet i halsen på samma gång!

Josefine sa...

hahahaha... ja de hade varit nåt!

Clinton sa...

Jag blev tvungen att googla lite om gruppvåldtäkter och BRÅ får väl anses vara en pålitlig källa. Tyvärr är rapporten ganska gammal (från 2000) men här nedan är den i alla fall. SD sitter inte riktigt på sanningen i den här frågan kanske :)

http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=0108074996.pdf&url=/dynamaster/file_archive/050126/d694c96c3768ea4ae796823a25b1b274/0108074996.pdf

Clinton sa...

Crap. Det verkar inte funka med länken, men det är bara att googla på "gruppvåldtäkter" så dyker det upp som första träff.

snellie sa...

:S
Men alltså SD, att det finns folk som tar dem på allvar... alls?
Hoppas att det lossnar med texten!
kram

Jo tjena sa...

Gick förbi SDs valstuga innan idag, två killar var omringade av sura invandrarkids (med polisen på behörigt avstånd), trodde att jag seriöst skulle svimma i ren chock när jag hörde ena SD-killen säga "men vi är inte rasister!" Jo tjena..