tisdag 28 september 2010

Men en helt annan grej:

ibland ser jag att någon länkat till bloggen från fejsbook och varje gång blir jag sjukligt nyfiken. Men aldrig får man reda på hur det kom sig eller vem det var som länkade.

Nu länkar jag i alla fall till en fin klasskompis jag har: Sofia!

6 kommentarer:

Anna sa...

Tack för kommentaren. Jag är ju mer eller mindre ett fan av både din och din karls blogg så nu sitter jag här och känner mig lite star-struck.

Har kommit till sida 700 nånting i Pestens Tid. Djävulen själv traskar omkring i boots och det onda ska ställas mot det goda. 500 sidor kvar...undra vilken sida som vinner.

Andreas sa...

Jodå.. så sent som igår la en kompis upp en länk hit på min FB-sida. Det var det fantastiskt roliga lilla inlägget om Maxi-bomber han ville dela med sig av.
Inte så konstigt att bli länkad om man har en bra blogg :)

Josefine sa...

anna: haha.. vad kul!
jag vet att jag läste den på högstadiet men nu när du berättar om den minns jag visst ingenting! borde nog läsa om lite stephen king-böcker. jag älskade Lida till exempel.

andreas: jaha, vad roligt! och tack :)

Hanna sa...

Mitt ex (som jag inte längre är vän med på Facebook eftersom han tydligen blev helt jävla mental när han fick ny tjej) länkade till min en gång på ett icke smickrande sätt. Det är nog dock ganska ovanligt. Jag länkar till bloggar ibland när det är något roligt.

Kulturkoftan sa...

Tack, vad söt du är! Tack och bugar och bockar.

Josefine sa...

hanna: vilken idiot han måste vara!

koftan: ja men visst! det var så lite så.