måndag 20 september 2010

Vilken sorglig jävla svart dag. Att de kom in.

Vår pizzabagare sa att han frågat alla sina kunder vad de trodde om valet. Ingen av dem hade röstat på SD. Det tyckte han var konstigt med tanke på att de fick 5.8% av rösterna.

8 kommentarer:

Ewa sa...

Ingen vågar stå för att de röstat på SD eftersom det inte är socialt accepterat. Och det är väl en jävla tur att det inte är det...

Medelklassman sa...

Sverigedemokrater äter bara svensk mat. Kokt korv i bröd. Pölsa. Spettekaka.

Ron Obvious sa...

Bah, kött och potatis ska det vara. I brunsås.

Fifi sa...

Ja, det här känns för jävligt, jag är så arg, ledsen och besviken. Jag vill vakna imorgon och inse att det var en mardröm!

Vilken konstig instruktör du fick på gymmet! Hon låter ju skum, men som du säger, många speciella människor samlas på Friskis. Vad jag inte förstår är varför du inte skulle kunna träna armarna?

kram

Helena mitt i smeten sa...

Det känns för jävligt och mycket sorgligt!

Jo tjena sa...

Det är för jävla illa. I kommunen jag kommer ifrån hade 12% röstat på SD, i en skånsk kommun hade strax över 30% röstat på just det partiet enligt val.se

Erik F sa...

Fast i Göteborg var det "bara" 4,9% som röstade på SD. Med ett valdeltagande på 77% så blir andelen vuxna som röstat på SD lika med 3,9%.

Jag försöker tänka positivt.

I vissa valdistrikt är siffran betydligt lägre. Så det beror på var ni bor exakt. Kolla på val.se för att se ert valdistrikt.

Josefine sa...

Haha.. 30+ ja det tycker jag också verkar rimligt.

erik f: i vårt distrikt var det inte alls många. men jag kan tänka mig att han hade fått ungefär samma svar oavsett var han varit.