tisdag 1 november 2011

Blogg award.

Jag fick den av Världen enligt J (som för övrigt startat löparblogg!)

Varför började du blogga?
Jag hade nog velat ett tag men inte vågat. Sen peppade Mikael mig och plötsligt hade jag börjat. Jag ville helt enkelt ha ett forum där jag kan skriva vad som helst, om det mest banala, om mat, om nåt jag gjort eller inte gjort, vad jag läst, sett för film. Och skriva slarvigt om jag vill, oregelbundet, när som helst. Ja lite så. Och för att jag verkligen tycker att det är kul att skriva. Hade jag vetat innan hur många fantastiska människor man kan möta genom bloggandet hade jag börjat långt innan.

Vilka bloggar följer du?
De som finns i högerkanten. Två låsta fantastiska. Sen finns det en hel hög som jag kommer ihåg då och då och går in och läser. Just nu kommer jag dock inte på någon.

Favoritfilm?
Jaha. Väldigt svår fråga. Det beror nog på vilken dag man frågar. På gymnasiet var det i alla fall definitivt Reality bites. Den har jag sett hundra gånger minst. Den är för mig vad Dirty Dancing verkar vara för många andra. Älskar dig för evigt tyckte jag mycket om. Och nu står det stilla men det är nån annan film jag egentligen tänker på. Vänta... KICK ASS!!! (borde givetvis heta Hitgirl eftersom hon äger hela filmen)


Vilka länder drömmer du om att besöka?
Jag skulle vilja resa mer i Italien. Åka till Japan. Kanada. Äh. Jag vet inte. Hur många länder som helst.

Mina fem bloggrosor går till:
Emster - koolaste katten i stan. Skitgullig, supertrevlig och jätterolig. Linn, superkockande bokmal som också är mycket rolig och bestämd. Smarta, fina och roliga Karin som nästan alldeles nyss börjat blogga och gör det skitbra. Helena, också hon superkock, rolig, snäll och allmänt mycket bra människa. LillaGrå, som äntligen har kommit tillbaka till bloggandet. Hon är också rolig och väldigt fin. Fem fantastiska kvinnor går mina rosor till med andra ord. Men det hade kunnat vara hur många som helst.

8 kommentarer:

Lisa sa...

Reality bites, älskar den! Var en av mina favvisar också när jag var yngre. Undrar just hur många gånger jag sett den egentligen..

Linn sa...

MenÅH! Du kan vara super!

Helena mitt i smeten sa...

Tack fina du!

Jag gillade också Reality bites och om jag inte minns fel lyssnade jag väldigt mycket till filmens soundtrack också.

jos sa...

Ja men gud, hur kunde jag glömma bort reality bites!! Har sett den en miljard gånger och när jag väntade Milo köpte jag den på dvd. Jon hade inte sett den innan och jag vet inte, men jag tror att preggohormonerna kanske förstörde upplevelsen för honom eftersom jag tjöt från början till slut..

LillaGrå sa...

Men å vad fin du är. Tänk att jag fick en anledning att skjuta upp på skoluppgiften idag :) Ska ta mig an min nya uppgift!

Fröken K sa...

Men hjärtinnerligt tack & tack!!!

Josefine sa...

Lisa: Ja jag med! Måste se om den snart! Jag tyckte att Janeane Garafalo var en av de coolaste jag nånsin sett.

linn: nä men tack!

helena: Varsågod! soundtracket ja! älskade det också. haha.. minns du ethan hawkes "ballad". tror att den var det enda jag inte riktigt kunde med då.

jos: ja den trycker helt klart på vissa knapar den där filmen. det sitter i från tonårstiden.

lillagrå: varsågod! haha.. det tycker jag att du ska göra.

fröken k: ja men självklart ska du ha en blogg award!

Kulturkoftan sa...

Reality Bites! Bästa bästa filmen. Vi måste se den ihop!