fredag 18 november 2011

Födelsedag.

Idag fyller S:et år. SJU stycken. Fattar faktiskt ingenting. Nyss kallade hon mig för "Fin" (Josefine), sladdade runt med napp och blöja, satt och vrålade i vagnen utanför Ica Effkå. Nu säger hon att saker "typ äger", "jaha.. det bryr väl inte jag mig om", kan läsa & skriva och ja. Hon är stor. Men ganska liten också. Ikväll har vi bjudit hit några vänner med barn. I hemlighet. Det ska bli skitkul. Jag ska laga gryta och vi ska äta marängswiss med pannkakor (tror jag). Mikael köpte två tv-spel till henne. Ett var han "tvungen att testspela" igår. I två timmar. Ganska lång testning ändå. För svårt för S:et tydligen. Kan känna en liten misstanke om att det var till honom egentligen. Misstanken baseras delvis på att han rätt länge tjatat om att han "skulle behöva ett bilspel faktiskt".

6 kommentarer:

Susanna sa...

Visst är det helt galet! Fattar verkligen inte att A är sju år! Går S i ettan också? På vilken skola?

jos sa...

Vad roligt med överraskningsgäster! Grattis till S:et! Jag tänkte på det där häromdagen, att om inte alls många år kommer vi ha ett skolbarn här hemma. Känns lite smått overkligt mitt bland alla blöjor och nappar.

Linda sa...

Men va härligt med en sån stortjej!

Själv har jag ju inga barn men jag känner igen det där med spelet... I ett tappert försök att aktivera innekatterna så köpte jag bilbana. Med loop. Jag körde järnet och katterna lärde sig snart i vilken kurva de skulle sitta för att enklast klappa till bilen så den flög all världens väg...

Fröken K sa...

Grattis till S:et! Såg pannkaks/marängsvisstårtan hos Helena. Gud. Så. God. Den. Såg. Ut. Utropstecken. Utropstecken. Utropstecken.

Sandra sa...

Min systerson fylde 10 häromveckan. Helt sjukt att han är så stor! Men samtidigt liten. Känns som igår jag var hans största idol och nu är man (och alla andra) så himla pinsamma!

Fast samtidigt är det ju så kul! Han är i sin bästa ålder nu, tänker så mycket och diskuterar allt och alla. Älskar't!

Josefine sa...

susanna: nä det går så jäkla snabbt! hon går 1:an på kungsladugårdsskolan.

jos: ja det var väldigt lyckat!

linda: ja det är det verkligen. roliga diskussioner kan man säga. hahaha.. vilken insats för katterna.

fröken k: ja du det var den. den var inte nyttig nånstans kan man säga...