torsdag 3 november 2011

Toalett.

Jag tror att M:s toabesök skulle vara betydligt kortare om han lämnade sin besudlade iphone utanför. Undersöker just nu.

Jo. Det var ca 90% snabbare än i vanliga fall.

4 kommentarer:

Talsey sa...

Jag brukar underhålla mig själv med att ringa upp. :)

Anna sa...

Gissa var min man förvarar sin iPad... Gissa om han kom en dryg halvtimme för sent till jobbet idag för att han bara skulle kolla några grejer till på sin iPhone 4S... Gissa om... och så vidare. Jag har börjat rycka i handtaget på toalettdörren när jag anser att han varit där inne lika lång tid som det skulle ta mig att bajsa två gånger samt sätta igång en 60-tvätt.

Josefine sa...

talsey: hahaha... varför har jag inte gjort det!!?? tack för tips.

anna: ja här hinner jag både laga mat och servera. av nån märklig anledning är han alltid klar precis till att tallriken SMÄLLER i bordet.

Linda sa...

Ringde min kompis här om dagen. Han svarade glatt fast han satt på muggen. Förklarade att han skulle ringa upp sen och att han nu spelade wordfeud mot mig bland annat. Det tog nästan en timme innan han la ett ord mot mig och ytterligare 20 minuter innan han ringde upp mig.
Själv har jag dålig mottagning på muggen, så jag måste ha dörren lite öppen (tips från Hasse Brontén som har samma bekymmer).

Kolla om det låter konstigt från toan om du stänger av routern hemma...