fredag 25 november 2011

Simrishamn.

Ikväll åker jag och Mikael med kidsen till mina föräldrar. De får stanna där och imorgon förmiddag åker vi vidare till Simrishamn. Det är 35-årspresenten som ska avnjutas. Vi har sparat fjärde säsongen av Sons of Anarchy och har för avsikt att svischa igenom den liggandes i hotellsängen (mitt på dagen! hur ofta gör man det som småbarnförälder!?). På kvällen ska vi äta en fyrarätters men sen fortsätter vi med knuttarna. Innan man får barn anar man nog inte hur otroligt vilsamt det kan vara att bara ha det lite tyst några timmar. Alltså inga frågor, inget tjat, inget gnäll. Det är en surrealistiskt skön känsla när tystnaden dånar en i öronen och man bara har sig själv att ta hand om (och man kan uttala flera meningar efter varandra utan att avbrytas!!!). Jag älskar att ha barn men gud vad jag älskar att vara bara vi två ibland.

6 kommentarer:

Fifi sa...

Men gud vad skönt det låter! Nu slog det mig att något av det jag saknar från tiden innan Elly är att kunna maratonkolla på serier. När hon var pyttebäbis gick det, men nu är hon ju så aktiv att man inte kan sitta och kolla på TV så där. Och när hon har somnat på kvällarna orkar jag bara se ett avsnitt, sen är det läggdags för mig.

Njut av er helg nu!

Lina sa...

Det där låter som en dröööööm!! Vi har 2 nätter på yasuragi som vi tänkte avnjuta när vi fått huset sålt (när det nu blir :-S ), visst ska vi på spa:t men vi ska oxå ligga i sängen sova, läsa, slumra & se en riktigt bra lååång film/serie box. heeeelt ostört.. Och att prata en hel mening utan att bli avbruten... UNDERBART! Som sagt dom små liven är sååå älskade men det är såååååå skönt att bara var "vi 2" ibland oxå...

Ha en underbar PAUS!!

Lisa sa...

Men åh! ÅÅH! Sjukt avis är jag. Det låter lite som bomull för själen det där. Hoppas ni hade det precis så lungt och skönt som jag tänker att ni haft.

jos sa...

Håller tummarna för att det blev just så skönt som det låter! Det förändras verkligen det där med vad man vill göra med den barnfria tiden. Innan jag själv fick barn kunde jag inte förstå att man inte passade på att typ ta en rejäl krogrunda när man hade barnvakt, nu förstår jag det så väl..

Ilhan sa...

Du är så tuff! =)

emster sa...

ja, det är sjukt tillfredsställande att bara slappa och titta på bra serier.