tisdag 29 november 2011

I promise to treat you like my leathers and ride you as much as my Harley.

Ja men jag är ju hemma faktiskt. Vi fick dock stanna en natt extra hos mina föräldrar på grund av stormen. Vi hade det fantastiskt i Simrishamn. Och nu har vi sett nio avsnitt på fjärde säsongen av SOA. Håller på att gå i bitar av spänningen. Vill nästan sluta titta på det för att slippa alla svettningar, ångest och gallskrik över all skit som händer. Har precis skickat iväg en artikel och fixat med foton. Så nu ska jag lägga mig och läsa "En dag" (asså... jag vet inte om den boken. Återkommer i frågan.) till tonerna av Battlefield. Så himla gemytligt att ha i bakgrunden. Tidigare gjorde jag misstaget att gå fram till tv-bänken för att lägga en grej. Jag vände mig om och såg då Mikaels ansiktsuttryck. Kanske kommer vi aldrig ligga med varandra igen ety jag inte skådat något så dött sedan... för tjugo minuter sen när den miljonte personen sköts ihjäl i Charming.

8 kommentarer:

Anonym sa...

"En dag" är en helt underbar bok. Den fick mig att skratta flera gånger!

Hoppas du får en lika fin läsupplevelse som jag. Tyvärr tyckte jag att de sista kapitlen var jobbiga och tråkiga, det är väl det enda negativa jag har att säga.

Kram!

Sofia sa...

Hahaha! "Kanske kommer vi aldrig ligga med varandra igen..." Du tar död på mig.
Återkom gärna om En dag. Jag är topp-liste-skeptisk och har fullt förtroende för ditt utlåtande.

Bea sa...

Åh, älskar SoA, bättre flykt från svenssonlivet i november finns inte!
"En dag" var faktiskt årets besvikelse och tycker tvärtom mot puffan ovan att det var de sista kapitlen som gjorde boken någorlunda läsvärd...
:)

malin sa...

Jag var rätt besviken på En dag. Det känns som att den har blivit skriven ungefär tusen gånger förut i form av Hollywoodmanus. Det ska bli intressant att se vad du har att säga.

Fifi sa...

Haha, tack för dagens skratt! "Kanske kommer vi aldrig ligga med varandra igen" - jag dör!

Kim sa...

Med risk för att bli lynchad så säger jag tummen ner för En dag. Klyschigt värre och jag störde mig som fasen på båda huvudkaraktärerna.

Stör inte den man som spelar - gammalt djungelordspråk.

ps. Gillar din blogg jättemycket!

Josefine sa...

"En dag" har inte tagit sig alls. Jag gillar inte en enda karaktär. Möjligtvis Dex mamma. Men jag tror inte det heller. Nä den är inte för mig den här boken. Hon bara skämtar hela tiden och han är bara allmänt dumt i huvudet.

Johanna sa...

"Kanske kommer vi aldrig ligga med varandra igen..."

Hahaha. Älskar den här bloggen.