torsdag 10 november 2011

Fråga på.

Jag är stressad och har en massa grejer att fixa så inspirationen hit är ganska skral. Så då tänkte jag att ni kan få fråga mig vad ni vill i stället så kan jag svara i inlägg.  Som Linn har gjort här till exempel. Nu blir jag dock lite stressad över det också för det kanske inte blir några frågor alls och det skulle ju vara jättepinsamt. Eller nä kanske inte jättepinsamt. Men lite.

13 kommentarer:

Johanna sa...

He he ok, ber du om det så, här kommer en tung en.. Du och Mikael verkar ha det så fint tillsammans, så vad är bästa tipset för att hålla kärleken vid liv enligt dig?
Måste också säga att din blogg är väldigt fin.

Anna sa...

Åhå, tar mig friheter och frågar om du vill ha fler barn? (Obligatorisk fråga från en som funderar mycket på ett tredje barn or not.) Och sen undrar jag över hur ni bor, du har visat lite bilder och det var något om en halvtrappa (?) inne i lägenheten (?). Sjukt nyfiken på mer om hemmet! (Obligatorisk fråga som en som funderar mycket på att flytta.)

Bondhustrun sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bondhustrun sa...

Jag har tänkt på att det verkar så harmoniskt hos er med själva bonusmammeprylen, jag undrar helt enkelt om det är så? Jag förstår ju om du inte vill skriva om eventuella stora problem liksom men jag bara undrar lite allmänt hur det funkar. Har det alltid funkat lika bra? Jag tycker själv att det verkar svårt att vara bonusmamma men du verkar greja det så himla bra.

Hanna sa...

Var skulle du vilja se dig själv om tio år? Privat, karriär etc.

mrarboc sa...

Är du den där sortens människa som läser klart alla böcker du påbörjat, eller händer det att du tycker att en bok är så hopplöst tråkig eller dåligt skriven att du lägger ifrån dig den?

Jag var själv tidigare en sådan som läste klart alla böcker, men har nu insett att min tid är för värdefull för att läsa skräp.

Sofia sa...

Vilka bra frågor du har fått! Jag undrar också det där om bonusmamma/bonusbarn.
Du kanske har skrivit om detta förr men jag ville också fråga hur du och M träffades!

Pulber sa...

Kan du inte dela med dig av dina allra bästa Göteborgstips, topp 5 eller så? Jag bor själv i Gbg (inte uppvuxen här dock), och det är ju alltid kul att höra om andras smultronställen, jämföra med sina egna och kanske hitta nåt nytt, fantastiskt som man lyckats missa!

Arne sa...

8) Tror du att människor med samma stjärntecken har liknande egenskaper? Kram!

Mirijam Geyerhofer sa...

Jag är OCKSÅ intresserad av bonusmammafrågan (väldigt intressant tydligen). Nu kommer ju inte jag hamna i den sitsen men tycker att det är så himla intressant när någon som inte har barn träffar en som redan har.

Tänkte du tex innan du träffade M att du ville göra "bilda familj för första gången"-grejen eller var du cool med att en framtida partner redan hade gjort det med med någon annan?

Kajsa sa...

Åh, hallå! Det är jag som såg er vid Okkervil River i somras. Som ibland åker vagn med M när han åker vagn till Majorna, och du tyckte att jag skulle heja för att han skulle bli lite generad...:)
Förra veckan åkte jag vagn och satt sätet mittemot dig, men hejade inte. Jag var SÅ nära, men ville inte störa i Wordfeudandet. Konstigt hur man känner sig som en stalker!

Långt det här, MEN! Jag vet att M berättade om er första date på Kardemumma och att du var den första bloggpersonen han träffade. Min fråga är:
Hur 17 kom den dejten till? Framkom det någonsin i Ms blogg att han var skild, för jag har inget minne av detta`-

Mvh
Nyfiknast i struten och senast av alla! You rock!

Johanna sa...

Men, alla har ju redan frågat massa bra saker så nu kommer jag inte på nåt bara för det. Får återkomma. Eller fråga över den där ölen när den blir..moahaha.

när det börjar sa...

Jag undrar hur det kommer sig att du valt att heta "Tuffast av alla". Finns någon historia bakom det? Gillart!