tisdag 8 november 2011

Börjar likna min mamma.

Idag fick jag skriva på en lapp vad jag gör och vad jag ska göra. Jag kan liksom inte hålla reda på mer än kanske max två saker åt gången. Nu var det plötsligt en text som skulle in, tvätt som slängts in i maskinen (som jag får skriva på en ny lapp att jag har i maskinen så att jag inte glömmer ta ut den), en biljett som ska hämtas ut, en intervju som ska bokas, två barn att hämta, en mamma att ta emot och sen är det en grej till men den minns jag inte nu.

MEN HERRE GUD. Sista grejen är utvecklingssamtal för Tintin som jag just ringde och påminde Mikael om för att sen genast glömma bort själv.

8 kommentarer:

LillaGrå sa...

Haha, det låter som jag. Om något ska bli gjort måste det finnas en fysisk lista. Försöker jag hålla det i huvudet så missar jag något eller allt. Gärna det viktigaste. Eller så glömmer jag lika förbannat listan hemma. Undrar ibland över demens, hur långt ned i åldrarna det uppkommer.

Johanna sa...

Känner igen det där!

Kör alltid med påminnelser på mobilen, papperslistor tappar jag bort...

Världen enligt J. sa...

Utan post-it-lappar skulle världen gå under.

För övrigt finns världens längsta långkoksinlägg ute nu. Hoppas ni hittar någon riktigt god gryta eller stek. Högrev är ju grejen :)

Tinalinatiny sa...

Känner igen det där. Jag har alltid haft världens kortaste minne tror jag. Skulle inte komma ihåg mycket alls utan post-it's & påminnelser på mobilen, haha.

jos sa...

Haha, jag kör också stenhårt på lappar! En av mina favoritlappar är den när man på den sista post-it-lappen måste skriva "köp post-it" för att inte glömma bort det..

Josefine sa...

Jag är inte den enda alltså! Skönt att höra. Jag märker att det blir värre ju mer stressad jag blir. Är rädd att jag håller på att döda min hjärna.

Världen enligt J: Ja tack! Helt fantastiskt. Det ska testas!

Shakerihuvudet sa...

Haha! Det låter som att du lider av "ÅNK" :) Fick veta av min mamma när jag berättade att jag alltid skriver en lapp när jag ska gå & handla men att jag sedan alltid glömmer lappen, att jag förmoligen lider av det. Alltså. åldersbetingad nedsättning av korttidsminnet! Man kan få sig ett gott skratt & tyvärr är igenkänningsfaktorn allt för hög då man läser det här... http://marianova.com/users/boel_l/blog/jag-lider-av-ank-aldersbetingad-nedsattning-av-korttidsminnet

Josefine sa...

Åh nej det låter som jag! Och min mamma!