onsdag 9 november 2011

Gervais.

Ska se Daniel Radcliffe-avsnittet av Extras. Har stressat hela dagen så nu ska jag skratta istället. Borde ta Kate Winslet-avsnittet också. Jag älskar Ricky Gervais. Och Harry Potter. Och Kate Winslet.

5 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Åh, det är ju så fruktansvärt bra. Kate Winslet-avsnittet är bland det roligaste man kan se, tror jag. Och Samuel L Jackson-avsnittet är så roligt och extremt pinsamt att jag blir alldeles svettig. Nu måste jag också kolla bara för det.

Josefine sa...

Haha.. ja det är fantastiskt! Älskar David Bowie också ("Little fat man...").

REGNSJUK. sa...

Åh, jag älskar Ricky Gervais! Fast The Office är utan tvekan min favoritserie. Extras är också kul, men det kommer inte riktigt upp i samma nivå hos mig. :)

Josefine sa...

ja the office. finns inget som the office. du vet den scenen när de sitter i ring när de har nån sorts coach där och david brent drar fram gitarren och sjunger den där om en lonesome cowboy eller vad det är. got some hot love on the... fy fan. skäms så jag svettas som bondhustrun men älskar det!

Frida sa...

Ska inte kladda ner varje kommentarsfält i din blogg ikväll. Men jag kan ju inte låta bli att kommentera när det är extras det handlar om. Om jag ska välja en favoritepisod måste det vara den här http://www.youtube.com/watch?v=LLWWFU7r2K0