tisdag 1 november 2011

Virrpanna.

Känner mig lite snurrig idag. Vädret antar jag. Har ärvt mammas väderstationsegenskaper. Iskalla fötter fingrar innan snön faller. Värk i huvudet vid väderomslag. Yrsel av ja vad fan som helst men inte så ofta tack gud.

Men i alla fall: idag fyller Mikael 35 år. Helt otroligt. Han var så ung och oförstörd när vi träffades. Nu är han skändad och gammal. Nä skoja bara. Men ändå. 35 liksom. Snart 40. Snart 50 och då vet man ju att nu har jag antagligen levt en del mer än hälften. Varsågod för dagens pepp.

35:an var det. Han fick/får en hotellvistelse med MIG i Simrishamn i slutet av november. Barnen kastar vi av i farten hos mamma och pappa. Sen laddar vi datorn med film och SOA. Ser Haväng. Stenshuvud. Ligger i sängen. Vilar. Äter mat. Äter stor frukost dagen efter. Vilar mer. Åker på någon utflykt. Två dagar. Vi två. Fattar ni? Helt underbart. Så bra flickvän jag är. Har helt uppenbart gett honom vad jag själv vill ha. Han ville ha Battlefield 3.

7 kommentarer:

Tinalinatiny sa...

Hahah! Helt rätt att ge bort det man själv vill ha. Hur kul är det att köpa Battlefield 3 i present liksom? ;)

Johanna sa...

Låter ju helt underbart. Sjukt mkt roligare än battlefield.

Fifi sa...

Vilken bra present! Förresten så tycker jag att man ska ge presenter som man själv har nytta av.

LillaGrå sa...

Först av allt, grattis till mannen/födelsedagsbarnet.
Så mycket bättre än spel. Och han blir garanterat nöjd av en sådan helg så då blir det ju två lyckliga födelsedagsfirare!

Josefine sa...

Haha.. ja visst var det mycket bättre! Även om den ensamtid som uppstår när han är uppslukad av spel är ganska så underbar också. Men det skulle behövas hörlurar.

marie sa...

Haha, bra present! Jag är gift med en som gör på samma sätt... Gissa hur nöjd jag var efter den julklappsutdelningen när jag fick dvd-boxen med "Band of brothers". När jag just precis hade börjat sova hela nätter igen utan mardrömmar om andra världskriget, vi bodde i Tyskland då dessutom. "God jul här får du 14 timmars krig..."

Josefine sa...

marie: hahaha... ja vad fint! jag minns även när pappa gav en slangvinda till mamma när hon fyllde 40. och en potatisplanta om jag inte minns fel. han är alltså också en person som ger till andra vad han vill ha själv.