tisdag 22 november 2011

Ny box.

Igår påbörjade vi Sopranos-boxen. Vi hann bara se ett avsnitt eftersom Mikael satt och somnade (han har inget problem med att sitta upp och sova). Mot slutet väste han "nä nu får det vara slut snart". Och det var det sen. Verkar mycket lovande det här. På riktigt alltså.

Ikväll ska jag åka till Hisingen och intervjua & fota  kvinnor som inte kan sjunga* som sjunger i kör. Det ska bli riktigt kul faktiskt.

..
* Dialoggerskan K uppmärksammade min lite olyckliga felstavning "sjunka" istället för "sjunga".

4 kommentarer:

Dialoggerskan K sa...

Sopranos går inte av för hackor. Härligt att ha så mycket bra framför sig. Låter intressant med en kör som baseras på folks förmåga att sjunka.... ;-) Stavfel är ändå liiiite roligt ibland.

Karin sa...

Eller är det en kör med hög klass? De flesta hobbykörer sjunker ju som stenar som man säger ho ho ho (fast ok, ännu roligare att tänka att rekryteringen är baserad på flytoförmåga)

Jenny sa...

Älskar Sopranos! Fantastiskt bra. Hoppas han håller sig vaken framöver då. Jag förstår hur han har det- jag somnar i princip alltid när jag och P kollar på nåt. Och förresten slängd jag iväg ett mail till dig precis.

Josefine sa...

dialoggerskan: hahaha... ja det blev ju bra det där.

karin: du så kan det ju vara!

jenny: ja det ska bli så himla kul att se hela serien äntligen. mikael har dock valt battlefield före sopranos idag. så jäkla dålig stil.

p.s. har svarat på mailet!