tisdag 9 december 2008

Böckerna, I love you.

Böckerna som inte sett ljuset på flera månader har nu fått flytta in i sitt nya hem: Billybokhyllorna. Gipsväggarna ville inte ha några böcker på sig men det här blev fint det med. Igår sade jag i ett svagt ögonblick att böckerna kunde få vara M:s också. Det betyder att jag älskar honom väldigt mycket. När han frågade om vi skulle dela på böckerna om det tar slut älskade jag honom lite mindre men sen sa han att vi alltid ska vara tillsammans så nu är det all love igen.






19 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, precis så där vill jag ha det. Precis så där!
Från en annan bokälskare.

Anonym sa...

Sketasnyggt du! Böckerna kommer helt till sin rätt i den bastanta bokhyllekroppen vi kallar för Billy.

Josefine sa...

Tinsel: ja jag har väntat och längtat efter denna stund. Känns inte som hemma förrän alla älsklingar är uppackade ur sina lådor.

Moppen: Tack! ja vi blev jättenöjda. Billy fyller exakt sin funktion. En hjältebokhylla.

Tinalinatiny sa...

Ja, det måste vara kärlek det.. hih.

Anonym sa...

Ååååå, det liknar mitt bibliotek. Jag älskar älskar älskar varenda liten bok så mycket. Och Billy är bäst!

Josefine sa...

tinalinytiny: ja minsann!

maria: ja jag blev jättenöjd med billy faktiskt. ville egentligen ha mina gamla konsollhyllor som var så fina. älskar också mina böcker- som små barn. just nu ligger jag i soffan och beundrar dem fakiskt... :)

Josefine sa...

jaha där lyckades jag klämma in två faktiskt. och som det stör mig.

maria: jag förstår dock icke varför de snålar så med de medföljande hyllplanen. sex stycken är ju för lite. vi tänkte vi skulle köpa nån begagnad billy och ta hyllplanen därifrån. vi har bränt alla våra resurser så vi kan inte köpa nya hyllplan från ikea. men jag älskar billy tror jag.

egarcia sa...

Åh va fint! Jag önskar att jag fick plats med så mycket böcker hemma hos mig. Min bokhylla är full och nu vet jag inte vart jag ska göra av nya böcker. Har iofs just en billy i källaren men den får inte plats i lägenheten. Hmm...där sa jag ju nåt, du kanske vill köpa hyllplanen? Jag ska fundera på det, säg till i så fall... =)

Anonym sa...

å fint fint fint (både du och de fyllda billysarna). vad avis jag blir som bor så litet och måste packa ihop mina böcker och vart tvungen att göra mej av med en del. en vacker dag ska jag ha plats med så många bokhyllor jag med. ja det ska jag!

och för övrigt har du ÄNTLIGEN hamnat bland mina bokmärken så jag kan hålla reda på dej och slipper leta reda på dej bland mina kommentarer när jag vill besöka fröken muffins.

martina sa...

Oj så mycket böcker, härligt! Det ser så ombonat och levande ut med böcker!

Miss Agda sa...

Åh vad fantastiskt med ett stort bibliotek hemma!!

Josefine sa...

egarcia: tackar allra hjärtligast! ja du. är det en vit billy du har så låter ju det som en plan tycker jag!

miri: tack så mycket! det blir jag glad för. när jag tömde boklådorna dök den lilla rödsvarta trasan fram... som jag älskar den. och så lite jag använt den. men den är fin. jag har verkligen längtat ihjäl mig sen jag packade ihop min förra lägenhet. nu känns det som hemma på riktigt. så sorgligt att göra sig av med sina böcker. jag röstar för att du får en ny skitstor lägenhet i en stad du trivs i snart snart!

martina: ja jag tycker också det. blir fina färger och så blir det så personligt.

miss agda: ja det är fint som snus minsann! har en sådan störning där jag bara kan ligga och titta på böckerna och tänka på hur fina de är länge länge.

egarcia sa...

Nä Miss Muffin det är ingen vit, tyckte det såg ut som ljust trä på bilderna på dina bokhyllor och sån är min. Synd...men lycka till i hyllsökandet =)

Medelklassman sa...

En fd tjejkompis till mig sorterade sin bokhylla efter färgen på ryggarna. Röda på en plats, svarta på en plats.

Sa jag att hon är en fd kompis?

Anonym sa...

Oj, vad mycket böcker du har!

Ja, det ska bli kul att träffas!

Jo tjena sa...

Åh, en massa underbara böcker...jag längtar tills jag flyttar till en större lägenhet och får plats med alla mina älsklingar igen.

Josefine sa...

egarcia: ja men tack ändå! vi kan nog fynda något på blocket.

30+: haha... ja jag har sett att många gör det. blev nån liten bloggtrend. men det är såklart mest sjukt.

Sassy: det är ett ständigt pågående projekt!

Jo tjena: jag förstår det. Alla som har många böcker förtjänar stor lägenhet.

Anonym sa...

Billys bokhyllor är verkligen the shit när man vill fylla sin lägenhet med böcker från golv till tak utan att borra nämnvärt i väggarna och dessutom för en billig krona. Prima! Ja. Jag har alltså också några Billy-kompisar hemma.

Anonym sa...

Ååå, sån bokporr! Jag blir avundsjuk. Har ni överskåpen också?

/Anique