onsdag 31 december 2008

Eftersom det är nyårafton

passar min käre pojkvän på att bli sjuk så att vi får stanna hemma.
Vilket känns helt okej ändå eftersom tv:n pumpar i oss finkultur som Cirkus Scott (en gång var jag inne på Henry Bronetts poesiblogg och läste - det gör jag aldrig om, poesin som finns i den där ungdomstidningen CHILI är som att läsa Aeneiden i jämförelse), Madicken (som vi enbart sett i runda slängar femmiljarder gånger tidigare) samt Snowroller. Det har dessutom bara börjat. När året är nytt kommer vi att ha konsumerat så mycket tv-kultur att vi kan stänga av apparaten för minst ett år framåt.

Nu ligger M i sängen där nere. Sjukdomen + katten förvandlar honom till det mjukaste och blödigaste man kan uppbringa på denna jord. Och det är fint som snus.

Jag och S ska strax ut på lite strapatser i Majorna för att göra av med lite av hennes outsinliga enerigi. Jag hoppas på att kunna ägna mig åt lite mer Blonde så fort vi kommit in igen. Och lite kaffe kanske.

Vi har ingredienserna till hummersoppa i kylen samt alcacevin som ska passa till. Skulle varit kvällens förrätt på middagen men nu kan vi istället äta hummersoppa i dagarna sju!

Sen blir det kärlek, vin, mat, näsdukar och febertermometer, Bilar med Blixten Mcqueen och lite Ryssland på det.

Det kommer bli en fin dag.

Gott nytt år på alla!

3 kommentarer:

martina sa...

Vad skönt att få stanna hemma ;) Jag är megatrött idag och inte kan man dricka lite för att komma i feststämning, men maten den är viktig ikväll. Ätas gott ska det i allafall göras sen att man får sätta på sig en gammal klänning känns inte heller kul. Tur att vi bara ska hem till goda vänner! Gott nytt år

Anonym sa...

Åååååå, ibland är sjukdomen där och det gäller att göra bästa möjliga ändå. Och det gör ju ni :-)

Gott nytt år och kraaaam

Anonym sa...

Här i norra norrland härjar stormen Yngve och gör tillvaron lite mer... spännande? Faktiskt tur att Yngve kom, annars hade nog nyårsfirandet varit väldigt händelselöst för mig. Det låter som om du kommer att få en Helt Okej Nyårsafton trots att du är utan storm:)
Gott Nytt År till dig, Miss Muffin.