fredag 19 mars 2010

Före/Efter

Det är MYCKET värre än det ser ut. Låt inte ögat lura dig. Jag skulle kunna visa en bild av klädkammaren också men vill helst behålla vårdnaden om barnen så jag låter bli.
Om det är någon som letar efter svarta bic-pennor så befann de sig i det här skåpet. Cirka femtusen stycken.

12 kommentarer:

snellie sa...

Fast jag är lite lättad över att även ni är mänskliga... Min sambo däremot. Är det inte och nu "tvingar" han in mig i ett liv med ordning... För två år sedan började jag helt otippat slänga saker...

Fifi sa...

Fast alltså...jag gillar lite sådana här skåp. Stänger man skåpsdörrarna så syns det ju inte. Bara liksom en enda härlig röra. Mitt skrivbord ser ut sådär, det är lite svårare att dölja.

t.b.f.t.e. sa...

Det känns som att min lägenhet är som ett sånt skåp. Fast idag har jag städat lite i mitt sovrum. Bara en sån sak...

Josefine sa...

snellie: ja du. vi är mycket mänskliga... vi har röra överallt. nästa projekt är våra vansinniga garderober. jag har slutat lägga in fint nu. jag bara kör det rakt in när det kommer från tvätten. ska göra en stenhård rensning. jag kan vara lite löjligt vemodig över vissa saker men när jag väl börjar slänga - då älskar jag det!

fifi: ja, egentligen tycker jag inte heller att det är så farligt. men nu kunde man inte ens lyfta ut en grej utan att femhundra saker till ramlade ut över golvet...

tbfte: hahaha.. är det så illa.. men bara man kommer fram till sin säng är det väl lugnt!

Anonym sa...

Bic pennornas Bermudatriangel är hittad!

Anne sa...

Jaha, så det är det där skåpet som har snott mina pennor! Skönt att veta att det inte är jag som är galen. Eller att det inte är spöke/hustomte/barn som gömt/ätit upp dem.

Sofia sa...

Stiligt! (avis och får förträngt-förråd-ångest)

LillaGrå sa...

Snyggt jobbat! Du får väldigt gärna komma hit och rensa med!

Fifi sa...

Det där med att tusen saker ramlar ut ur skåp när man bara ska ta ut en grej är verkligen irriterande. Upptäckte i morse att mitt skafferi har förvandlats till ett sånt här skåp. Skulle bara ta mannagrynen och ut far med en väldig fart ett helt kilo syltsocker och sprider sig som ett fint lager med nysnö över hela köket. Jag får kanske helt enkelt ta tillbaka lite av min kommentar igår:)

Anique sa...

Så tjusigt!

Du kan få komma hem till mig och organisera i städ/verktygs/gamla målarburkar/diverse apparater-skåpet också.

Josefine sa...

anonym: ja helt klart! det är bara att hör av sig så skickar jag tillbaka dina.

sofia: ja det här var väl typ det första av de två städryck jag får per år. efter detta lär det dröja...

lillagrå: ja jag kanske ska börja turnera. tv4 kanske vill göra ett program på det! :)

fifi: hahaha... ja men så länge man kan få igen luckan igen efter att man vräkt in skräpet igen är det väl lugnt! ;) kram

anique: det låter som ett spännande skåp. jag kommer.

Lilla räven sa...

Herrejösses så inspirerande!!! Måste kolla på det här igen imorgon när jag orkar (kanske). Vi gjorde ansträngning för några månader sen att organisera våra smågrejer... köpte en massa såna kartonglådor på IKEA. Bland de konstigaste innehållen är bl a den som har etiketten "glasögon" (jag måste köpa alla glasögon jag hittar som är stora) och "tejp" (vi har en imponerande samling tejp, allt från de vanliga till en massa knasiga som min kille har samlat på sig).