söndag 4 oktober 2009

Hotet mot Ryssland.

När lilla S:et är här brukar både jag och M se till så att Rysslands vardag inte blir alltför jobbig på grund av henne (han ska bäras, bäddas ner, kramas, lyftas och allt möjligt). När S:et inte är här borde Rysslands tillvaro vara något behagligare. Är den det? Nej. Då axlar nämligen 33-åringen 5-åringens mantel.

Ca fem minuter efter att S:et åkt till sin mamma nu på kvällen såg det ut så här i soffan.

10 kommentarer:

Moped sa...

Majken naken kramandes en låda som innehåller Ryssen. Jag är orolig... Ja just det, vill du fråga honom om han vill ha En kvinnas resa av Agnetha Sjödin inbunden eller ej? Jag har börjat kolla på klappar nämligen.

Josefine sa...

Ja det är någon form av perversion. Vet inte vad den kallas. Jag tror att han redan köpt den i pocket men han skulle nog bli glad för en inbunden att ha framme på bordet eller så!

jonna sa...

haha, jag skrattade lika mycket andra och tredje gången jag läste det här inlägget också. vet inte om det är till min fördel.

jonna sa...

nu kom min man förbi för att kolla vad jag skrattade åt (jag kollade en fjärde gång). han tyckte inte det var lika roligt. det är alltså mig det är fel på.

Jo tjena sa...

hahaha underbart roligt!

Tinalinatiny sa...

Hahah, bild nr 2 är helt underbar!

Josefine sa...

jonna: haha... vad bra! det är bra att kunna glädja världen med sin familj!

jo tjena: då skulle du sett det live... :)

tinalinatiny: ja.. jag försökte fånga hur ryssland tittade ut genom det lilla hålet också men sen lade han sig ner för han gillar att liggai lådor även om han inte är så jätteförtjust i att bli instängd. :)

Simon & Thomas sa...

Är det billy-bokhyllor?

Josefine sa...

Yes, det är det. Skulle egentligen ha haft min gamla bokhylla. Konsollsystem med fina fina hyllplan i björk. Men si det tillät inte gipsväggarna. Men jag gillar Billy med.

KARLAVAGNEN sa...

Hmmm... Göm hans fön så han får något annat att fokusera på. ;-)

Fast Ryssland kanske gillar att få egen kuppe...