torsdag 8 oktober 2009

Långsamma eftermiddagen.

Ja men det här blev ju en fin dag i alla fall. Har ätit äpplen från S:ets mammas trädgård. Läste Liv Strömqvists "100 procent fett" - mycket var bra, en del var förutsägbart och en del kändes lite så där Fittstims-feminism-aktigt på något sätt. Sen såg jag tre avsnitt Nurse Jackie medan Ryssland låg vid mina fötter och snarkade, sen blev det lite Babel och lite Hype och nu hade jag tänkt se Sämre än djur som gick på SVT i söndags. Men nu ska vi åka och hämta hem vår människounge så jag får spara den till imorgon.

10 kommentarer:

dee sa...

är det dags till sist? :D

Anna sa...

Äntligen dags!

Anja sa...

Å kan man bara hämta hem dom?

Medelklassman sa...

Right on!

Spännande.

Nipe sa...

Åh, är det så, är det så? Spännande.

Mr Elway sa...

Det är lilla S du menar va? Annars tror jag inte du kan kolla Sämre än djur i morgon... fast vad vet jag...

jonna sa...

oj, så fel jag såg precis. och så uppspelt jag hann bli. jag fick för mig att din din dator var någon av alla tusen skärmar man inte vet vad de är till för på förlossningen och så såg sängkläderna sådär landstingsblå ut...

Josefine sa...

haha... nä det var s:et vi skulle hämta hem. väldigt bekvämt hade det varit annars.

LillaGrå sa...

Är det bara jag som inte missförstod. Hade inte en tanke på att det kunde va bebis. Jag har nog gett upp nu och börjat tro på det där om att den inte kommer förrän framåt jul.

Nä, vad säger jag. Det var dumt. Klart den kommer! Imorgon blir det! Den nionde känns som ett bra datum.
Om ni gör upp en massa planer, typ låtsas att du är i vecka 20 och så ska ni på utflykt, gå på bio, hälsa på en massa vänner, se en teater, gå på vernissage, kanske en konsert också, eller gärna ännu mer storslagna idéer, då kommer den! Och kommer den inte då har ni ju inte väntat förgäves, för tänk så mycket trevligt det blev av väntetiden!

Josefine sa...

lilla grå: haha.. ja det verkar som att du var den enda! och vet du vad.. det är exakt vår plan. vi håller på att planera värsta myshelgen nu så att bebisen kan bestämma sig för att komma ut och pajja den. den kommer att inledas med scones-frukost och marmeladbuffé på lördag och sen blir det the wire-race med godis och hela baletten under helgen. undrar om det hjälper. om inte annat så blir det skönt i alla fall!