måndag 5 oktober 2009

Smarta lösningar.

Vi hämtade ut ett bokpaket innan. Då passade jag på att köpa snus-klubbor. Jag har ätit en. Inget snus. Stor besvikelse. Egentligen tänkte jag att M också skulle få men jag kan inte riskera det. Förra gången jag köpte fyra snus-klubbor var det bara snus i en. Den här gången har jag i alla fall fixat så att det löser sig någorlunda ändå: köpte en ask supersalt hockeypulver att doppa i. Inte lika bra - nej nej jag vet. Men bättre än inget.

10 kommentarer:

Rebecca sa...

viktig fråga: hur smakar snusklubba? Lakrits? Jag har kommit att förknippa de där klubborna med dig.

Såg en i Göteborg (till råga på allt!) häromveckan och bara "nu gör jag det" men något annat (förmodligen plockgodis) kom emellan.

Who sa...

Vibbarna "du är nästan för bra för mikeybajky" börjar kännas.

Vill bara säga att jag är avvis.

Erkänner Who

LillaGrå sa...

Jag undrar fortfarande vad en snusklubba är. Läser det dessutom fortfarande som snusk-klubba.

Tinalinatiny sa...

Åhå, vad trist det är när man får dom utan snus. Borde det inte vara ett krav, att det är snuspulver i alla? Ungefär som med M:s flurr-krav. Kan du inte be M skriva till vemdetnuär som gör dom där klubborna? :)

Josefine sa...

rebecca: det vita smakar sött. mest socker egentligen. men sen finns det underbara snuset inuti som smakar salt. utan snuset är det en tråkig klubba. men jag kan starkt rekommendera denna fantastiska skapelse!

who: det tror jag inte att jag är.. han är världens bästa! :)

lillagrå: haha.. ja jag hade aldrig skrivit det innan men det ser verkligen konstigt ut. jag vet knappt vad det är för sorts klubba egentligen. jag trodde att alla visste vad det var för nån eftersom den är så makalös men det verkar vara många som inte ätit den. http://www.limpexkonfektyr.se/?artnr=5008 så där ser de ut..

Josefine sa...

tinalinatiny: ja! det har du verkligen helt rätt i. det borde han göra. och sen som tack för hjälpen borde vi få hem 10 kg klubbor eller något!

egarcia sa...

Hur kommer det sig att baby-tickern har börjat gå baklänges??

Josefine sa...

för att vår bebis inte tänker komma i tid utan över tiden. säkert ett halvår över tiden. till slut kommer räknaren att sprängas för att bebisen envisas med att stanna där inne tror jag. hoppas inte!

egarcia sa...

Haha, stackare, hon/han kommer nog snart!

Tinalinatiny sa...

Jaa! 10 kg klubbor vore ju helt galet bra. M får jobba på det där ;)