fredag 13 november 2009

Towelhead.

När bibliotekarien var här och hälsade på och spanade in vår nyfödda tuffing fick JAG en present! Och helt i linje med hennes yrke och mitt intresse fick jag en bok.
Och den tänker jag läsa i helgen.

6 kommentarer:

Ida sa...

åh! jag har sett filmen...den var bra.

Jo tjena sa...

Spännande! Vad handlar den om?

rebecca sa...

har också sett filmen, rekommenderas! (dock så kategoriseras den som komedi vilket den INTE är.)

Jenny sa...

Kul! Nyblivna mammor är allt värda presenter. Återkom gärna med recension.

Anique sa...

Ah, då har jag missat filmen. Måste snarast kolla upp! Jo du får återkomma med recension. Men du får inte skriva ner den helt. Tänk på att den har en ung målgrupp.

Synd att det inte blev nåt ikväll. Hade en riktig skitkväll. En grinig och surig Olle som dessutom kissar ner hela soffan medan jag kokar makaroner. Sedan tog det tre timmar innan han somnade (inte så konstigt iofs). Har sprungit med vatten, täcke, bytt ljudskiva... bah. Nu ska jag läsa Etgar Kerets "Åtta procent av ingenting". Tror stenhårt på den. Det är han som har skrivit manus till Wristcutters: A love story.

Josefine sa...

ida: ja jag kan tänka mig att den passar som film!

jo tjena: om en tonårstjej som upptäcker sin sexualitet typ. men på ett hela annorlunda sätt än det brukar vara i den typen av romaner. läs den! kan verkligen tänka mig att du skulle kunna tycka att den är bra. hon är liksom helt fri i tanken - och så jäkla tuff. mycket bra.

jenny: ja det är man va!? det ska jag göra! ska läsa ut den nu i em.

anique: jag tycker att den är jättebra! hon är ju en helt annorlunda hjältinna. den borde vara obligatorisk läsning på högstadiet och gymnasiet. finns ju massvis av saker att diskutera i den både vad gäller kön, etnicitet, klass osv! ja väldigt synd. ni får komma en annan dag som passar bättre!