måndag 23 augusti 2010

Nytt.

Första dagen på en två terminer lång journalistik-utbildning avklarad. Det är längesen jag hade dagar från 9 till 16 så det ska bli spännande att se hur jag klarar av det. Misstänker att det till en början kommer resultera i brutal huvudvärk men kanske också mer inspiration till bloggen.
Enda tråkiga grejen idag: en malande äcklig huvudvärk som gör mig illamående.

8 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Hoppas det är en bra utbildning och att huvudvärken släpper snart. Säg till om du vill ha skjuts!

Jenny sa...

Åh, det låter kul tycker jag! Utbildningen alltså, inte huvudvärken. Angående indoor, så vore det kul att få till. Passar Majorna eller Hamng bäst?

snellie sa...

Jag avundas dig så och ser fram emot inspirerade blogginlägg! Härligt att ha dig tillbaka i etern, <3.

Ron Obvious sa...

Håkan Mild brukar strosa längs Sprängkullsgatan, så se upp! Och berätta gärna hur många dagar det hinner gå för dig innan någon berättar för dig om den tiden då de hade öl i läskautomaterna.

Gabbe sa...

Åh, låter skoj! Tycker du skriver så bra så det kommer förhoppningsvis passa perfekt :)

Mr Elway sa...

Lycka till.

Hoppas de inte lär ut kvällstidningsjournalistik bara (tror dock inte den biter på dig...)

Josefine sa...

helena: ja idag är huvudvärken nästan borta. jag vill gärna ha skjuts nån dag! vi får kolla med schemat. jag börjar i alla fall alltid 09.10. när börjar du?

jenny: ja det måste vi få till!

snellie: tack! ja nu känns det roligt att blogga igen :)

rob obvious: det är inte på jmg (tyvärr). jag hade länge planer på att gå den kortare varianten av journalistlinjen där men sen slopades den och då hade jag pluggat annat så jäkla många år så jag kände inte att jag hade råd att lägga varken pengar eller så mycket tid. nu blir det på folkhögskola i stället.

gabbe: tack! ja det ska bli skitkul. jag har alltid gillat att skriva. här håller jag ju det helt vardagligt och enkelt så det ska bli skönt att skriva journalistiskt i stället. annars har det mest varit akademiskt de senaste åren.

mr elway: tack så mycket! ja det ska bli skitkul det här!

Jonna sa...

Äh, sörj inte jmg. Det är elitistiskt så man vill kräkas.