fredag 11 mars 2011

Bord för en sjukling.

En tidsskrift, en mugg lakritsté (det enda té jag på riktigt uppskattar), en bit mörk choklad, vatten, Atwood-boken (älskar den! Åh Margaret Atwood dina skildringar av könsroller "pappersdocksgarderoben" är de bästa). Saknas på bild: papper att snyta sig med samt någon som kan komma hit och ta hand om mig. Det är SYND om mig. Vore det inte rimligt att M gick hem från jobbet och tog hand om mig? Nä skoja bara. Kan man anställa nån då? Bara tillfälligt.

10 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Ja, du kan anställa mig. Jag är bra på att spexa om underhållning krävs, hämta böcker från hyllan och koka te. Kan också läsa högt om så krävs. Kontakta Direktpress kontor, säg att det rör sig om en akut situation och jag kommer på studs. Journalistiken kan vänta.

Lisa sa...

Jag tycker verkligen att det verkar rimligt att han kommer från jobbet och tar hand om dig! Verkligen.

Miss Muffin sa...

Ja men gud det är ju skitbra. Jag kan skriva superfint rekommendationsbrev efteråt också. Det blir win win det här. Inte för direktpress men för dig och mig!

Miss Muffin sa...

haha.. lisa.. ja det samtalet skulle jag vilja vara med på. "eh chefen, min tjej har ont i tandköttet så jag måste gå hem. hon behöver godis och vatten. mycket viktigt"

Lisa sa...

Haha. Jag vill minnas att min kille kom hem en eftermiddag när jag hade något sorts mindre psykiskt sammanbrott (läs: gråtattacker)över att allt gick åt helvete. Jag tror att ett sjukt marsvin och klädhögar i hela lägenheten var inblandade också.

Hmmm lite töntigt så här i efterhand.

Miss Muffin sa...

Nä men då tycker jag att det är rätt! Är man väldigt ledsen och det faktiskt är åt helvete. Då ska man inte vara ensam. Men jag är nog mest gnällig nu. Hade livet varit piss hade jag också ringt!

Kulturkoftan sa...

Det viktiga är att vi mår bra!

Mi sa...

Lakritste!? Vart kan jag få tag i det? Måste jag bara ha. Hoppas ni får en trevlig helg trots alla motgångar. :)

Miss Muffin sa...

koftan: ja visst är det så.

mi: det finns från friggs som är gott. finns i vilken matbuktik som helst. och sen finns det ett yogi-te med lakritssmak som är fantastiskt. det har jag än så länge bara hittat i hälsokostbutiker. men det är väldigt gott. smakar starkt av lakritsrot och har kraftig eftersmak.

Mi sa...

Tack snälla för infon om te`t. :)