fredag 4 mars 2011

Toalett.

Jag känner mig svettig och äcklig.
Jag känner mig dock enormt tacksam för att vi än så länge har en toalett vi kan använda i lägenheten.

När renoveringen börjar får vi börja gå på toa nere i tvättstugan. Ibland när jag varit där nere och tvättat har det varit låst på toan. Och så har det varit knäpptyst och låst genom hela tvättbestyren. När man kommit ner nästa gång: upplåst och tomt. Så då har jag stått livrädd i tvättstugan och tänkt att det sitter en styckmördare inne på toa (ja, mycket logiskt - det är ju vanligt med styckmördare som gömmer sig på toaletter i Majorna) medan det antagligen suttit en livrädd bajsande granne där inne och väntat på att jag ska gå.

Det är det vi har att se fram emot i en månads tid sen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vetu va, det finns små campingtoaletter som man kan köpa för att göra det lilla i iaf. Vi hade en sådan i sommarstuga, De är inte större än en leksaksback.

Miss Muffin sa...

Ja, det kanske vi blir tvunga till för S:et skull i alla fall!

celina sa...

:DDDDDDDD

Chantal-Matilde sa...

Skönt med toa. När vårt bolag skulle renovera var det "community shower" - dvs barack i mitten av gården där man kunde duscha. Utan lås. Men den hade ingen toalett. Toaletten bestod av en typ tjockpapp-tunna som var rund, hade 1 cm kant och sågspån i botten. Den var mysig. Och skön... Man bättrade ju på benmusklerna iaf! :)

Johanna sa...

Hahahaha, förlåt att jag skrattar men det låter så himla hemskt att sitta där bajsandes i tysthet och veta att någon står utanför och tror att man är en styckmördare.

Inte bästa situationen.