onsdag 9 mars 2011

Vänta ut.

Den här förkylningen, eller ska jag säga de här åtta förkylningarna, jag haft på raken var det inget konstigt med. 10-20 förkylningar på ett år är helt normalt. Läkaren sa att jag får försöka hitta en lucka mellan förkylningarna (han trodde på dagis som skurk) och träna. Träna, äta bra mat och sova är det som ska rädda mig ur den här skiten. Om jag har bara lite lite ont i halsen, som en rest av förkylningarna, så får jag träna sa han. Så nu väntar jag. Och känner mig sjuk och ligger i sängen och ska äntligen se klart Armadillo. Så det blev som P sa: du går dit, går hem med rådet att vila. 100 spänn kostade rådet och att bli petad i halsen och lyssnad på lungorna.

6 kommentarer:

Fifi sa...

Det var bra att du gick till läkaren i alla fall, för det låter som om det är väldigt tätt mellan förkylningarna.

Hojta till om du får lust med en fika mellan nysningarna!

kram

Johanna sa...

Känner din smärta! Har det precis likadant, är fanimig helt bisarrt!

Josefine sa...

fifi: ja, det var lika bra. så vet jag i alla fall att det inte är nåt att göra något åt. även om det känns sjukt segt. jag är hemma från praktiken idag också. mår kasst. men om nån dag! kram

johanna: sisters in pain! ja det är verkligen bisarrt. jag är så trött på de här förkylningarna. det är dödliga saker tintin bär hem till mig.

Anonym sa...

Min svärfar påstår att en honungsmacka varje morgon håller borta förkylningen. Värt att prova kanske? Har inte provat själv tyvärr, har varit förkyld halva vintern....

Anonym sa...

Äter du D-vitamin? Jag tar två kasplar Holistic D-vitamin varje dag september t.o.m. maj. Totalt 4000 IE. Förkyld endast en gång i vinter.

/Susanne

Sara sa...

Viktigaste: Tvätta händerna! Tvätta händerna! Tvätta händerna! Ungefär 10 gånger mer än du tror. Både på dig och dina barn.
Det enda som hjälper mot förkylningar är att motarbeta dem och försöka att inte bli sjuk.