lördag 26 mars 2011

Kallt i solen.

Efter badrumsshoppingen tog vi en varsin cappucino i solen. Första uteserveringen för i år. Det varade i fem sekunder sen gick vi in. Det blåser alldeles för kallt i Göteborg. Men det var fint så länge det varade. Och Tintin är plötsligt så stor. Vill sitta i egen stol och äta kaka.

5 kommentarer:

f sa...

HALLÅ när bytte du ut ditt bebisbarn mot det här fullvuxna barnet? Okej att hon har vuxit men jag tänkte mer att hon var en liten korv ändå. PS Jag tror inte jag har kommenterat här förut men jag älskar din blogg. Och Ms. Hahaha. Ni är simla roliga.

Lisa sa...

Men som sagt, när tusan blev din unge sådär stor? Haha Kajsa ser ju ut som en fjärt i jämförelse. Galet söt är hon iallafall. =)

Fifi sa...

What? Är det där verkligen din bebis? Hon är ju STOR!!!

Josefine sa...

trasslig: jag vet! det är helt galet. det har gått så fruktansvärt snabbt. det är fantastiskt med saker de lär sig. på nolltid känns det som. och tack! himla kul när nya människor komenterar. det är ju så väldigt ånga fler som läser än som nånsin skriver. och kul för mig att hitta nya bloggar att lägga till i readern också!

lisa: nä hur går det till!??

fifi: ja jag vet! nyss låg hon på rygg i babygymet och sparkade och nu står hon i hallen med mössan på och väntar på att vi andra ska bli färdiga.

Anna sa...

fin storis!